Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sapna Stećak
Normal Tactiek dva
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 44.2
zwak Schieten matig
slecht Passen goed
slecht Verdedigen formidabel


1e minuut.
Lakić is nu in balbezit. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal in één keer door. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani haalt uit met een fantastische trap. Bećirbašić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Lakić met een snelle inworp. Belloto rent richting de bal. Belloto speelt de bal door. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Josipović kopt de bal weg. Klungelig pakt Yarımay de bal. Yarımay speelt de bal door. Landriani heeft problemen om de bal te vangen. Landriani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Belloto met een sublieme pass. Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal zonder na te denken. Landriani is nu in balbezit. Landriani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:1

12e minuut.
Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay passt de bal met de wreef. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een hoge lob. Baturina heeft problemen om de bal te vangen. Bećirbašić bokst de bal weg. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lakić heeft problemen om de bal te vangen. Lakić schiet op doel. Bećirbašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yarımay zal de hoekschop nemen. Dragoljević heeft problemen om de bal te vangen. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... Bećirbašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:2

20e minuut.
Žiganto kopt de bal weg. Inworp. Yarımay met een snelle inworp. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aggelousis geeft de bal voor. Daar is Dragoljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landriani rent richting de bal. Landriani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Belloto passt de bal in één keer door. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel. Dragoljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bećirbašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:3

43e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani draait met de bal, schiet en ... Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel. Bećirbašić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 73%, Stećak 27%.
FK Sapna - Stećak 0:3

46e minuut.
Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić geeft de bal voor. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:4

49e minuut.
Belloto kopt de bal weg. Klungelig pakt Dragoljević de bal. Landriani rent richting de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov passt de bal in één keer door. Lakić rent richting de bal. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:5

60e minuut.
Yarımay onderschept slim de pass. Yarımay met een sublieme pass. Landriani rent richting de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:6

61e minuut.
Yarımay speelt de bal door. Landriani is nu in balbezit. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani verovert de bal door een tackle van achteren. Landriani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:7

63e minuut.
Belloto rent richting de bal. Belloto geeft de bal voor. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - Stećak 0:8

67e minuut.
Žiganto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarımay met een snelle inworp. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Kulačić heeft problemen om de bal te vangen. Lakić speelt de bal door. Josipović is nu in balbezit. Zamora onderschept slim de pass. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rudelić geeft een lange en hoge pass. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulačić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Landriani de bal. Landriani haalt uit met een fantastische trap. Bećirbašić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 86%, Stećak 14%.
FK Sapna - Stećak 0:8