Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Medjidja FK Sapna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Melnik rent richting de bal. Volf onderschept slim de pass. Baturina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Josipović geeft een hoge lob. Inworp. Filipović met een snelle inworp. Tuka is nu in balbezit. Tuka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dragišić rent richting de bal. Melnik onderschept slim de pass. Melnik geeft een hoge lob. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - FK Sapna 0:1

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hadžiselimović niet meer kan verder spelen. Lazetić komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Pobrić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaskrati met de inworp. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - FK Sapna 0:2

37e minuut.
Gaćanović speelt de bal door. Kočo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pobrić. Pobrić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 54%, FK Sapna 46%.
OFK Medjidja - FK Sapna 0:2

54e minuut.
Kaskrati met een snelle inworp. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović probeert naar een medespeler te passen. Kočo is nu in balbezit. Kočo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - FK Sapna 0:3

58e minuut.
Memagić met een sublieme pass. Melnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragišić. Dragišić krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Cuca de bal. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović passt de bal in één keer door. Daar is Kočo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kočo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Momirović is nu in balbezit. Momirović geeft een hoge lob. Melnik kopt de bal weg. Kočo rent richting de bal. Kočo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mikulić rent richting de bal. Baturina is nu in balbezit. Baturina passt de bal in één keer door. Melnik rent richting de bal. Melnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cimbaljević onderschept slim de pass. Cimbaljević passt de bal met de wreef. Memagić is nu in balbezit. Pobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobrić probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pobrić is nu in balbezit. Žiganto onderschept slim de pass. Žiganto passt de bal in één keer door. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Baturina onderschept slim de pass. Baturina geeft een hoge lob. Dragišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo verovert de bal door een tackle van achteren. Kočo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 53%, FK Sapna 47%.
OFK Medjidja - FK Sapna 0:3