Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Široki Brijeg 6 podgrab fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Mikac maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Fajfer de bal. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac draait met de bal, schiet en ... Fajfer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pihler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malenica met de inworp. Mistrić geeft een hoge lob. Mikac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - podgrab fc 0:1

26e minuut.
Mistrić probeert naar een medespeler te passen. Malenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaz verovert de bal door een tackle van achteren. Koljeno rent richting de bal. Koljeno schiet op doel. Biogradlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ždralić rent richting de bal. Mistrić onderschept slim de pass. Mistrić speelt de bal door. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - podgrab fc 0:2

40e minuut.
Vladičić verovert de bal door een tackle van achteren. Basta met een sublieme pass. Mikac is nu in balbezit. Mikac haalt uit met een fantastische trap. Pihler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Široki Brijeg 6 59%, podgrab fc 41%.
Nk Široki Brijeg 6 - podgrab fc 0:2

51e minuut.
Vladičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basta rent richting de bal. Basta passt de bal in één keer door. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Obilinović is nu in balbezit. Obilinović speelt de bal door. Klungelig pakt Ždralić de bal. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac haalt uit met een fantastische trap. Pihler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sendić is nu in balbezit. Sendić passt de bal met de wreef. Fajfer rent richting de bal. Obilinović is nu in balbezit. Obilinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sendić rent richting de bal. Papaz onderschept slim de pass. Koljeno is nu in balbezit. Papaz is nu in balbezit. Papaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Obilinović geeft een hoge lob. Daar is Jučević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikac is nu in balbezit. Mikac draait met de bal, schiet en ... Pihler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - podgrab fc 0:3

71e minuut.
Obilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilinović geeft de bal voor. Mikac rent richting de bal. Mikac haalt uit met een fantastische trap. Pihler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - podgrab fc 0:4

83e minuut.
Malenica met een sublieme pass. Obilinović is nu in balbezit. Obilinović passt de bal in één keer door. Mikac is nu in balbezit. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mikac rent richting de bal. Mikac passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Fajfer de bal onder controle te krijgen. Vladičić rent richting de bal. Vladičić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - podgrab fc 0:5

88e minuut.
Vladičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vladičić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fajfer de bal. Obilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilinović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Široki Brijeg 6 56%, podgrab fc 44%.
Nk Široki Brijeg 6 - podgrab fc 0:5