Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
podgrab fc Nk Široki Brijeg 6
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovrinov rent richting de bal. Lovrinov haalt uit met een fantastische trap. Fajfer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Nk Široki Brijeg 6 1:0

6e minuut.
Vladičić geeft de bal voor. Fajfer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bosnić met de inworp. Vladičić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Papaz rent richting de bal. Papaz passt de bal met de wreef. Džapo speelt de bal door. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sendić onderschept slim de pass. Sendić speelt de bal door. Mikac is nu in balbezit. Lovrinov rent richting de bal. Lovrinov schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Malenica geeft de bal voor. Inworp. Šiber met de inworp. Papaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Papaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rahimić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podgrab fc 52%, Nk Široki Brijeg 6 48%.
podgrab fc - Nk Široki Brijeg 6 1:0

50e minuut.
Skot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić met een sublieme pass. Koljeno is nu in balbezit. Koljeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Biogradlić trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lovrinov de bal. Lovrinov kopt de bal weg. Mikac is nu in balbezit. Mikac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bosnić is nu in balbezit. Rahimić verovert de bal door een tackle van achteren. Rahimić schiet op doel. Klungelig pakt Alić de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šiber zal de hoekschop nemen. Daar is Koljeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Malenica geeft een lange en hoge pass. Jučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac verovert de bal door een tackle van achteren. Mikac schiet op doel. Radelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Nk Široki Brijeg 6 2:0

72e minuut.
Basta is nu in balbezit. Basta probeert naar een medespeler te passen. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljeno is nu in balbezit. Koljeno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lovrinov geeft de bal voor. Klungelig pakt Fajfer de bal. Mikac is nu in balbezit. Mikac draait met de bal, schiet en ... Radelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Nk Široki Brijeg 6 3:0

83e minuut.
Ždralić is nu in balbezit. Mistrić verovert de bal door een tackle van achteren. Mistrić passt de bal in één keer door. Mikac is nu in balbezit. Mikac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podgrab fc 56%, Nk Široki Brijeg 6 44%.
podgrab fc - Nk Široki Brijeg 6 3:0