Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavija 1908 ernikemene
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spaljević de bal. Živanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Grbić onderschept slim de pass. Panjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerleta is nu in balbezit. Grbić is nu in balbezit. Grbić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - ernikemene 0:1

16e minuut.
Stefanović passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuković met een snelle inworp. Kerleta is nu in balbezit. Kerleta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Panjol is nu in balbezit. Kerleta onderschept slim de pass. Kerleta passt de bal met de wreef. Grbić rent richting de bal. Grbić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stefanović onderschept slim de pass. Stefanović passt de bal met de wreef. Kerleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbić rent richting de bal. Grbić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Panjol rent richting de bal. Đapić verovert de bal door een tackle van achteren. Kerleta heeft problemen om de bal te vangen. Kerleta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Despotović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Đapić de bal. Živković rent richting de bal. Živković passt de bal zonder na te denken. Aksentić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksentić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 41%, ernikemene 59%.
Slavija 1908 - ernikemene 0:1

47e minuut.
Dubljević met de inworp. Đapić probeert naar een medespeler te passen. Grbić is nu in balbezit. Kerleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - ernikemene 0:2

61e minuut.
Drulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulić passt de bal zonder na te denken. Stefanović probeert naar een medespeler te passen. Kerleta is nu in balbezit. Kerleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - ernikemene 0:3

84e minuut.
Markić rent richting de bal. Kerleta onderschept slim de pass. Grbić rent richting de bal. Kerleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerleta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kerleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerleta schiet op doel. Barešić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - ernikemene 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 62%, ernikemene 38%.
Slavija 1908 - ernikemene 0:4