Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK LEGENDAS F.K ŽELJEZNIČAR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Festa verovert de bal door een tackle van achteren. Andžić is nu in balbezit. Festa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Andžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Čuturić kopt de bal weg. Klungelig pakt Šabandžić de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mijanović. Mijanović krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Vermezović verovert de bal door een tackle van achteren. Papišta verovert de bal door een tackle van achteren. Papišta probeert naar een medespeler te passen. Andžić is nu in balbezit. Andžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Šahinagić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pilić met de inworp. Festa is nu in balbezit. Festa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Festa de bal. Šahinagić rent richting de bal. Festa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Festa krijgt een gele kaart. Šahinagić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šahinagić met een snel genomen vrije trap. Šabandžić rent richting de bal. Mijanović onderschept slim de pass. Mijanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK LEGENDAS - F.K ŽELJEZNIČAR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK LEGENDAS 61%, F.K ŽELJEZNIČAR 39%.
FK LEGENDAS - F.K ŽELJEZNIČAR 1:0

47e minuut.
Boatić is nu in balbezit. Stanivuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vladačić rent richting de bal. Vladačić geeft de bal voor. Krivošejev onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Festa rent richting de bal. Festa speelt de bal door. Andžić is nu in balbezit. Andžić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK LEGENDAS - F.K ŽELJEZNIČAR 1:1

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boatić zal de hoekschop nemen. Pilić rent richting de bal. Andžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Čuturić is nu in balbezit. Mijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čuturić schiet op doel. Omazin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Andžić rent richting de bal. Festa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanivuk onderschept slim de pass. Andžić verovert de bal door een tackle van achteren. Andžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stanivuk met de inworp. Vermezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermezović probeert naar een medespeler te passen. Vladačić is nu in balbezit. Vladačić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Krivošejev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošejev met een sublieme pass. Andžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andžić draait met de bal, schiet en ... Isabegović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK LEGENDAS - F.K ŽELJEZNIČAR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK LEGENDAS 42%, F.K ŽELJEZNIČAR 58%.
FK LEGENDAS - F.K ŽELJEZNIČAR 1:2