Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esads FK LEGENDAS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vladačić onderschept slim de pass. Vladačić probeert naar een medespeler te passen. Jelaska rent richting de bal. Zerem onderschept slim de pass. Zerem schiet op doel. Hadžifejzović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tolić kopt de bal weg. Klungelig pakt Beštić de bal. Jovanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermezović verovert de bal door een tackle van achteren. Vermezović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
esads - FK LEGENDAS 0:1

13e minuut.
Čuturić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanić verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanić passt de bal met de wreef. Ačković rent richting de bal. Ačković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ačković is nu in balbezit. Šovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jus onderschept slim de pass. Ačković rent richting de bal. Ačković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Munižaba de bal onder controle te krijgen. Čuturić rent richting de bal. Čuturić met een sublieme pass. Zerem is nu in balbezit. Zerem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jovanić geeft een hoge lob. Beštić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bojković ... Strafschop! Bojković krijgt een gele kaart. Beštić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jus legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tolić probeert naar een medespeler te passen. Jovanić met een sublieme pass. Ačković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ačković haalt uit met een fantastische trap. Isabegović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ačković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ačković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Šovšić verovert de bal door een tackle van achteren. Šovšić probeert naar een medespeler te passen. Zerem is nu in balbezit. Zerem draait met de bal, schiet en ... Hadžifejzović bokst de bal weg.

42e minuut.
Čuturić is nu in balbezit. Čuturić speelt de bal door. Moralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem verovert de bal door een tackle van achteren. Zerem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Jus met een sublieme pass. Jonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonjić passt de bal zonder na te denken. Ačković is nu in balbezit. Ačković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esads 57%, FK LEGENDAS 43%.
esads - FK LEGENDAS 0:1

57e minuut.
Daar is Čuturić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moralić zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Moralić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moralić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Hlanuda is nu in balbezit. Hlanuda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jelaska de bal. Zerem rent richting de bal. Zerem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jovanić speelt de bal door. Šovšić rent richting de bal. Šovšić speelt de bal door. Ačković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ačković schiet op doel. Isabegović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maroja komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lukas geeft een lange en hoge pass. Tolić heeft problemen om de bal te vangen. Zerem is nu in balbezit. Zerem haalt uit met een fantastische trap. Hadžifejzović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bojković geeft een hoge lob. Čuturić is nu in balbezit. Jelaska maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jelaska naar de kleedkamers voor een vroege douche. Čuturić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vermezović met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hadžifejzović met een harde bal richting middenveld. Jus kopt de bal weg. Daar is Jonjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ačković is nu in balbezit. Ačković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esads 40%, FK LEGENDAS 60%.
esads - FK LEGENDAS 0:1