Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
podgrab fc Stećak
Normal Tactiek dva
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen formidabel


7e minuut.
Belloto is nu in balbezit. Belloto met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft een hoge lob. Landriani krijgt zijn hoofd ertegen. Biogradlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Klungelig pakt Yarımay de bal. Yarımay geeft een lange en hoge pass. Landriani rent richting de bal. Landriani draait met de bal, schiet en ... Biogradlić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Mikac de bal. Zamora onderschept slim de pass. Landriani is nu in balbezit. Landriani draait met de bal, schiet en ... Domuzin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Lippai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippai geeft een hoge lob. Landriani kopt de bal weg. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:2

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarımay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Landriani rent richting de bal. Landriani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Domuzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani onderschept slim de pass. Landriani schiet op doel. Biogradlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aggelousis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yarımay geeft een lange en hoge pass. Belloto geeft een hoge lob. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Biogradlić bokst de bal weg. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Obilinović de bal. Yarımay rent richting de bal. Yarımay geeft een hoge lob. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Belloto speelt de bal door. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal zonder na te denken. Daar is Landriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landriani draait met de bal, schiet en ... Biogradlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landriani is nu in balbezit. Landriani haalt uit met een fantastische trap. Biogradlić bokst de bal weg. Daar is Džapo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podgrab fc 76%, Stećak 24%.
podgrab fc - Stećak 0:4

50e minuut.
Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay geeft de bal voor. Bosnić rent richting de bal. Landriani onderschept slim de pass. Landriani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aggelousis verovert de bal door een tackle van achteren. Aggelousis probeert naar een medespeler te passen. Belloto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloto geeft een lange en hoge pass. Zamora krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:5

60e minuut.
Mikac met een sublieme pass. Daar is Obilinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora onderschept slim de pass. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:6

62e minuut.
Dimov geeft een lange en hoge pass. Zamora speelt de bal door. Daar is Landriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landriani haalt uit met een fantastische trap. Biogradlić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:7

67e minuut.
Yarımay is nu in balbezit. Yarımay passt de bal zonder na te denken. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... Biogradlić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yarımay kopt de bal weg. Lakić heeft problemen om de bal te vangen. Lakić speelt de bal door. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani haalt uit met een fantastische trap. Biogradlić bokst de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:8

71e minuut.
Biogradlić trapt de bal weg. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay passt de bal zonder na te denken. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:9

76e minuut.
Domuzin trapt de bal weg. Belloto is nu in balbezit. Belloto passt de bal zonder na te denken. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel. Biogradlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yarımay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yarımay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimov rent richting de bal. Dimov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yarımay de bal. Yarımay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Domuzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani onderschept slim de pass. Landriani speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:10

86e minuut.
Malenica geeft de bal voor. Inworp. Yarımay met de inworp. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dimov onderschept slim de pass. Dimov geeft een lange en hoge pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Biogradlić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - Stećak 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podgrab fc 84%, Stećak 16%.
podgrab fc - Stećak 0:11