Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Medjidja podgrab fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Pobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobrić passt de bal zonder na te denken. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović schiet op doel. Biogradlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaćanović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - podgrab fc 1:0

11e minuut.
Cuca trapt de bal weg. Džapo rent richting de bal. Džapo probeert naar een medespeler te passen. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Medjidja - podgrab fc 1:1

15e minuut.
Inworp. Vladičić met de inworp. Memagić met een sublieme pass. Mikac rent richting de bal. Mikac haalt uit met een fantastische trap. Lapić bokst de bal weg. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - podgrab fc 1:2

19e minuut.
Tuka rent richting de bal. Džapo verovert de bal door een tackle van achteren. Džapo passt de bal in één keer door. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tuka passt de bal zonder na te denken. Pobrić is nu in balbezit. Pobrić probeert naar een medespeler te passen. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Biogradlić trapt de bal weg van het doel. Lovrinov kopt de bal weg. Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Mikac rent richting de bal. Mikac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lovrinov rent richting de bal. Lovrinov haalt uit met een fantastische trap. Juručić kopt de bal weg. Mikac rent richting de bal. Mikac schiet op doel. Lapić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sendić heeft problemen om de bal te vangen. Pobrić onderschept slim de pass. Pobrić passt de bal in één keer door. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Medjidja - podgrab fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 49%, podgrab fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK Medjidja - podgrab fc 2:2

48e minuut.
Memagić is nu in balbezit. Memagić probeert naar een medespeler te passen. Gaćanović rent richting de bal. Tuka is nu in balbezit. Tuka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dragišić met een snelle inworp. Memagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Memagić passt de bal met de wreef. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mistrić probeert naar een medespeler te passen. Mikac is nu in balbezit. Juručić is nu in balbezit. Mikac verovert de bal door een tackle van achteren. Mikac schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Volf geeft de bal voor. Biogradlić met een sublieme pass. Lovrinov kopt de bal weg. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 49%, podgrab fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK Medjidja - podgrab fc 2:2