Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K ŽELJEZNIČAR ernikemene
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Andžić passt de bal zonder na te denken. Drulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulić passt de bal met de wreef. Grbić rent richting de bal. Grbić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Krivošejev met een snelle inworp. Čolaković is nu in balbezit. Kerleta maakt een afschuwelijke overtreding. Kerleta krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Omazin trapt de bal weg van het doel. Đapić kopt de bal weg. Rogulja heeft problemen om de bal te vangen. Grbić rent richting de bal. Grbić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K ŽELJEZNIČAR - ernikemene 0:1

18e minuut.
Rogulja is nu in balbezit. Grbić onderschept slim de pass. Grbić passt de bal met de wreef. Kerleta rent richting de bal. Kerleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K ŽELJEZNIČAR - ernikemene 0:2

26e minuut.
Čolaković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hajrulahović komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Krivošejev geeft de bal voor. Inworp. Abrašević met de inworp. Kerleta rent richting de bal. Kerleta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K ŽELJEZNIČAR 71%, ernikemene 29%.
F.K ŽELJEZNIČAR - ernikemene 0:2

53e minuut.
Festa rent richting de bal. Festa speelt de bal door. Klincov rent richting de bal. Andžić onderschept slim de pass. Andžić haalt uit met een fantastische trap. Ćato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Abrašević rent richting de bal. Kerleta met een sublieme pass. Grbić rent richting de bal. Grbić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Đapić met een sublieme pass. Kerleta rent richting de bal. Kerleta speelt de bal door. Grbić rent richting de bal. Grbić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K ŽELJEZNIČAR 43%, ernikemene 57%.
F.K ŽELJEZNIČAR - ernikemene 0:2