Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ernikemene F.K ŽELJEZNIČAR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kerleta rent richting de bal. Kerleta passt de bal zonder na te denken. Stefanović rent richting de bal. Andžić onderschept slim de pass. Andžić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Kerleta met een sublieme pass. Drulić is nu in balbezit. Drulić speelt de bal door. Abrašević is nu in balbezit. Abrašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Papišta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omazin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Krivošejev met een sublieme pass. Abaković heeft problemen om de bal te vangen. Abaković met een sublieme pass. Abrašević is nu in balbezit. Abrašević geeft een hoge lob. Omazin bokst de bal weg.

18e minuut.
Šabandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Šabandžić geeft de bal voor. Andžić kopt de bal weg. Festa rent richting de bal. Festa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Omazin geeft de bal voor. Inworp. Abrašević met een snelle inworp. Kerleta rent richting de bal. Kerleta draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Papišta controleert de bal met de borst. Kerleta rent richting de bal. Kerleta probeert naar een medespeler te passen. Grbić is nu in balbezit. Grbić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Festa bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević rent richting de bal. Festa onderschept slim de pass. Festa draait met de bal, schiet en ... Klincov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ernikemene 45%, F.K ŽELJEZNIČAR 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ernikemene - F.K ŽELJEZNIČAR 0:0

46e minuut.
Andžić met een sublieme pass. Festa heeft problemen om de bal te vangen. Andžić rent richting de bal. Kerleta onderschept slim de pass. Kerleta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Papišta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerleta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papišta. Papišta krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klincov geeft een hoge lob. Inworp. Abaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Festa rent richting de bal. Festa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ernikemene - F.K ŽELJEZNIČAR 0:1

87e minuut.
Drulić geeft een lange en hoge pass. Čolaković kopt de bal weg. Daar is Andžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Festa rent richting de bal. Festa schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ernikemene 44%, F.K ŽELJEZNIČAR 56%.
ernikemene - F.K ŽELJEZNIČAR 0:1