Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavija 1908 FK LEGENDAS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Jonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanić onderschept slim de pass. Živanić passt de bal zonder na te denken. Aksentić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksentić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Markić onderschept slim de pass. Markić geeft een hoge lob. Bojković is nu in balbezit. Aksentić verovert de bal door een tackle van achteren. Aksentić schiet op doel. Isabegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Živković met een sublieme pass. Aksentić is nu in balbezit. Stanivuk is nu in balbezit. Panjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Asanović geeft een hoge lob. Inworp. Vermezović met een snelle inworp. Vladačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladačić geeft een lange en hoge pass. Barešić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vermezović heeft problemen om de bal te vangen. Živković verovert de bal door een tackle van achteren. Živković speelt de bal door. Aksentić rent richting de bal. Aksentić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bojković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalezić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Živković rent richting de bal. Živković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 49%, FK LEGENDAS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavija 1908 - FK LEGENDAS 0:0

60e minuut.
Šovšić kan de bal niet met de borst controleren. Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković passt de bal in één keer door. Aksentić rent richting de bal. Aksentić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vermezović geeft de bal voor. Markić is nu in balbezit. Markić probeert naar een medespeler te passen. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 49%, FK LEGENDAS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavija 1908 - FK LEGENDAS 0:0