Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sapna podgrab fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


28e minuut.
Mikac rent richting de bal. Kulačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac verovert de bal door een tackle van achteren. Mikac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - podgrab fc 0:1

31e minuut.
Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sapna - podgrab fc 1:1

33e minuut.
Obilinović rent richting de bal. Obilinović passt de bal zonder na te denken. Mikulić is nu in balbezit. Mistrić verovert de bal door een tackle van achteren. Mistrić geeft de bal voor. Bećirbašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mikac de bal. Mikac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - podgrab fc 1:2

35e minuut.
Obilinović passt de bal met de wreef. Vladičić is nu in balbezit. Vladičić geeft de bal voor. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Obilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žiganto. Obilinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Sendić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mistrić rent richting de bal. Mistrić geeft de bal voor. Vladičić kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 53%, podgrab fc 47%.
FK Sapna - podgrab fc 1:2

51e minuut.
Baturina bereikt de bal nog maar net als eerste. Obilinović onderschept slim de pass. Obilinović speelt de bal door. Mikac is nu in balbezit. Mikac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Burina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žiganto rent richting de bal. Obilinović maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Obilinović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Melnik heeft problemen om de bal te vangen. Malenica onderschept slim de pass. Domuzin controleert de bal met de borst. Momirović rent richting de bal. Momirović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Momirović is nu in balbezit. Momirović passt de bal met de wreef. Malenica geeft een lange en hoge pass. Daar is Mikac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikac draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - podgrab fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 47%, podgrab fc 53%.
FK Sapna - podgrab fc 1:3