Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
podgrab fc FK Sapna
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Malenica met een snelle inworp. Sendić rent richting de bal. Sendić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikac de bal. Mikac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Biogradlić met een harde bal richting middenveld. Baturina kopt de bal weg. Džapo heeft problemen om de bal te vangen. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović haalt uit met een fantastische trap. Biogradlić bokst de bal weg.

22e minuut.
Bosnić rent richting de bal. Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Džapo begaat een overtreding. Burina raakt geblesseerd tijdens het duel. Žiganto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Biogradlić trapt de bal weg van het doel. Obilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žiganto. Žiganto krijgt een gele kaart. Obilinović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Obilinović kan niet meer verder spelen. Lovrinov komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Lovrinov is nu in balbezit. Baturina verovert de bal door een tackle van achteren. Žiganto rent richting de bal. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac schiet op doel. Hadžiselimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - FK Sapna 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Mikac de bal. Žiganto onderschept slim de pass. Momirović met een sublieme pass. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Daar is Mikac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žiganto is nu in balbezit. Lovrinov verovert de bal door een tackle van achteren. Mikac is nu in balbezit. Mikac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mistrić is nu in balbezit. Mistrić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lovrinov de bal. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - FK Sapna 2:0

44e minuut.
Domuzin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burina met een snelle inworp. Momirović rent richting de bal. Momirović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podgrab fc 49%, FK Sapna 51%.
podgrab fc - FK Sapna 2:0

47e minuut.
Daar is Momirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Džapo geeft een lange en hoge pass. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - FK Sapna 3:0

56e minuut.
Burina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džapo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Momirović. Momirović krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Daar is Mikulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mistrić is nu in balbezit. Mistrić geeft de bal voor. Vladičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladičić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dragoljević geeft een lange en hoge pass. Mistrić kopt de bal weg. Žiganto heeft problemen om de bal te vangen. Mikac rent richting de bal. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
podgrab fc - FK Sapna 4:0

86e minuut.
Klungelig pakt Žiganto de bal. Žiganto probeert naar een medespeler te passen. Dragoljević speelt de bal door. Burina bereikt de bal nog maar net als eerste. Burina geeft een hoge lob. Biogradlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: podgrab fc 39%, FK Sapna 61%.
podgrab fc - FK Sapna 4:0