Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stećak Nk Široki Brijeg 6
dva Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 19.2
goed Schieten slecht
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen slecht


4e minuut.
Landriani verovert de bal door een tackle van achteren. Landriani passt de bal zonder na te denken. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 1:0

12e minuut.
Yarımay is nu in balbezit. Yarımay passt de bal in één keer door. Belloto speelt de bal door. Lakić rent richting de bal. Lakić geeft een hoge lob. Radelić bokst de bal weg. Landriani is nu in balbezit. Landriani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Landriani kopt de bal weg. Klungelig pakt Fajfer de bal. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... Radelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 2:0

24e minuut.
Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić passt de bal zonder na te denken. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani draait met de bal, schiet en ... Zamora krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aggelousis onderschept slim de pass. Aggelousis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Landriani de bal. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... Radelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Jučević de bal. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel. Jučević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 3:0

28e minuut.
Landriani kopt de bal weg. Luković is nu in balbezit. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 4:0

31e minuut.
Lippai kopt de bal weg. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay probeert naar een medespeler te passen. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel. Radelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Belloto de bal. Belloto geeft een hoge lob. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... Radelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 5:0

36e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft de bal voor. Daar is Lakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Jučević probeert naar een medespeler te passen. Landriani heeft problemen om de bal te vangen. Landriani draait met de bal, schiet en ... Fajfer probeert de bal met de borst te controleren. Zamora is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yarımay neemt de hoekschop. Zamora maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Belloto is nu in balbezit. Belloto passt de bal met de wreef. Ždralić rent richting de bal. Lakić onderschept slim de pass. Lakić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 6:0

40e minuut.
Koljeno is nu in balbezit. Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić passt de bal zonder na te denken. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Likar heeft problemen om de bal te vangen. Belloto geeft een lange en hoge pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... Radelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stećak 27%, Nk Široki Brijeg 6 73%.
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 7:0

47e minuut.
Šiber onderschept slim de pass. Belloto verovert de bal door een tackle van achteren. Belloto probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 8:0

48e minuut.
Zamora speelt de bal door. Landriani is nu in balbezit. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani rent richting de bal. Landriani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Yarımay verovert de bal door een tackle van achteren. Yarımay geeft een lange en hoge pass. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora onderschept slim de pass. Zamora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Yarımay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zamora kopt de bal weg. Klungelig pakt Landriani de bal. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yarımay kopt de bal weg. Likar heeft problemen om de bal te vangen. Belloto probeert naar een medespeler te passen. Landriani rent richting de bal. Landriani draait met de bal, schiet en ... Radelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lippai is nu in balbezit. Lippai geeft een lange en hoge pass. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay geeft een hoge lob. Zamora maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fajfer geeft een hoge lob. Inworp. Yarımay met een snelle inworp. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yarımay met de inworp. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov passt de bal in één keer door. Belloto geeft een hoge lob. Landriani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Belloto de bal onder controle te krijgen. Belloto geeft een hoge lob. Landriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani draait met de bal, schiet en ... Radelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 9:0

70e minuut.
Belloto geeft de bal voor. Klungelig pakt Landriani de bal. Jučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriani onderschept slim de pass. Landriani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lakić probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal in één keer door. Landriani rent richting de bal. Landriani draait met de bal, schiet en ... Radelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Aggelousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay geeft de bal voor. Zamora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić passt de bal zonder na te denken. Landriani rent richting de bal. Landriani draait met de bal, schiet en ... Daar is Jučević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Rudelić is nu in balbezit. Rudelić geeft een hoge lob. Daar is Ždralić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakić rent richting de bal. Lakić geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Radelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 10:0

86e minuut.
Radelić trapt de bal weg van het doel. Belloto kopt de bal weg. Ždralić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić onderschept slim de pass. Lakić schiet op doel. Radelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Luković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarımay met een snelle inworp. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stećak 15%, Nk Široki Brijeg 6 85%.
Stećak - Nk Široki Brijeg 6 11:0