Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ernikemene OFK Medjidja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pobrić passt de bal in één keer door. Daar is Kerleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Memagić. Memagić krijgt een gele kaart. Kerleta raakt geblesseerd tijdens het duel. Đapić met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Srkalović geeft een hoge lob. Inworp. Filipović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuka rent richting de bal. Tuka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tuka onderschept slim de pass. Tuka met een sublieme pass. Gaćanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćanović schiet op doel. Ćato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ernikemene - OFK Medjidja 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Klincov de bal. Gaćanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klincov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaćanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ćato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ernikemene - OFK Medjidja 0:2

28e minuut.
Pobrić passt de bal zonder na te denken. Gaćanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević verovert de bal door een tackle van achteren. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dubljević rent richting de bal. Tuka rent richting de bal. Tuka speelt de bal door. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Memagić met een sublieme pass. Stefanović met een sublieme pass. Memagić is nu in balbezit. Grbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Đapić passt de bal met de wreef. Grbić rent richting de bal. Pobrić begaat een overtreding. Pobrić krijgt een gele kaart. Grbić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kerleta wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
ernikemene - OFK Medjidja 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ernikemene 59%, OFK Medjidja 41%.
ernikemene - OFK Medjidja 1:2

48e minuut.
Memagić rent richting de bal. Kerleta is nu in balbezit. Kerleta passt de bal in één keer door. Grbić rent richting de bal. Grbić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ernikemene - OFK Medjidja 2:2

55e minuut.
Cuca rent richting de bal. Grbić onderschept slim de pass. Grbić passt de bal zonder na te denken. Kerleta rent richting de bal. Kerleta draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Srkalović probeert de bal aan de voet te houden. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka passt de bal in één keer door. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ernikemene - OFK Medjidja 2:3

62e minuut.
Juručić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drulić met de inworp. Kerleta is nu in balbezit. Kerleta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Juručić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vuca komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Volf met een sublieme pass. Tuka rent richting de bal. Klungelig pakt Gaćanović de bal. Tuka is nu in balbezit. Tuka draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ernikemene 59%, OFK Medjidja 41%.
ernikemene - OFK Medjidja 2:3