Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavija 1908 FK Sapna
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Burina met een snelle inworp. Klungelig pakt Momirović de bal. Momirović geeft een hoge lob. Kočo is nu in balbezit. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - FK Sapna 0:1

23e minuut.
Despotović met een harde bal richting middenveld. Žiganto kopt de bal weg. Momirović heeft problemen om de bal te vangen. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo schiet op doel. Barešić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - FK Sapna 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Aksentić de bal. Momirović verovert de bal door een tackle van achteren. Momirović probeert naar een medespeler te passen. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Žiganto is nu in balbezit. Momirović rent richting de bal. Momirović met een sublieme pass. Kočo rent richting de bal. Kočo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Despotović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 74%, FK Sapna 26%.
Slavija 1908 - FK Sapna 0:2

49e minuut.
Josipović onderschept slim de pass. Josipović geeft een lange en hoge pass. Daar is Zuković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kočo rent richting de bal. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Markić rent richting de bal. Žiganto verovert de bal door een tackle van achteren. Momirović rent richting de bal. Momirović schiet op doel. Plelević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Baturina rent richting de bal. Momirović rent richting de bal. Momirović probeert naar een medespeler te passen. Kočo is nu in balbezit. Kočo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - FK Sapna 0:3

72e minuut.
Melnik rent richting de bal. Markić is nu in balbezit. Kočo verovert de bal door een tackle van achteren. Momirović is nu in balbezit. Momirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - FK Sapna 0:4

75e minuut.
Baturina is nu in balbezit. Markić rent richting de bal. Baturina begaat een overtreding. Baturina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 58%, FK Sapna 42%.
Slavija 1908 - FK Sapna 0:4