Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K ŽELJEZNIČAR podgrab fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lovrinov passt de bal in één keer door. Džapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Planić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Planić krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Omazin speelt de bal door. Sendić kopt de bal weg. Lovrinov probeert de bal aan de voet te houden. Mikac rent richting de bal. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Omazin met een harde bal richting middenveld. Lovrinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Šabandžić de bal. Mikac rent richting de bal. Mikac draait met de bal, schiet en ... Omazin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

36e minuut.
Planić is nu in balbezit. Džapo rent richting de bal. Džapo geeft een lange en hoge pass. Mikac is nu in balbezit. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K ŽELJEZNIČAR 60%, podgrab fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K ŽELJEZNIČAR - podgrab fc 0:0

51e minuut.
Rogulja probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sendić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džapo probeert de bal met de borst te controleren. Džapo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sendić rent richting de bal. Sendić geeft een hoge lob. Šabandžić is nu in balbezit. Mikac onderschept slim de pass. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vladičić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smriko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Festa met een sublieme pass. Rogulja is nu in balbezit. Rogulja geeft een lange en hoge pass. Andžić rent richting de bal. Andžić schiet op doel. Biogradlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bosnić met de inworp. Džapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Džapo passt de bal in één keer door. Andžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andžić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K ŽELJEZNIČAR - podgrab fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K ŽELJEZNIČAR 56%, podgrab fc 44%.
F.K ŽELJEZNIČAR - podgrab fc 1:0