Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK LEGENDAS Nk Široki Brijeg 6
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Likar passt de bal met de wreef. Ždralić is nu in balbezit. Zerem onderschept slim de pass. Zerem schiet op doel. Jučević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jučević geeft een lange en hoge pass. Šahinagić heeft problemen om de bal te vangen. Skot rent richting de bal. Šahinagić verovert de bal door een tackle van achteren. Šahinagić geeft de bal voor. Radelić bokst de bal weg.

37e minuut.
Stanivuk kopt de bal weg. Papaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermezović begaat een overtreding. Papaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Papaz is nu in balbezit. Papaz speelt de bal door. Koljeno is nu in balbezit. Koljeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK LEGENDAS - Nk Široki Brijeg 6 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK LEGENDAS 66%, Nk Široki Brijeg 6 34%.
FK LEGENDAS - Nk Široki Brijeg 6 0:1

67e minuut.
Basta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta met een sublieme pass. Koljeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljeno schiet op doel. Isabegović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK LEGENDAS - Nk Široki Brijeg 6 0:2

73e minuut.
Stanivuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanivuk geeft de bal voor. Daar is Jučević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerem rent richting de bal. Zerem schiet op doel. Radelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Papaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaz rent richting de bal. Koljeno rent richting de bal. Koljeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK LEGENDAS 52%, Nk Široki Brijeg 6 48%.
FK LEGENDAS - Nk Široki Brijeg 6 0:2