Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Široki Brijeg 6 FK LEGENDAS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Koljeno krijgt zijn hoofd ertegen. Alilović kopt de bal weg. Daar is Vermezović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dedajić speelt de bal door. Merić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Merić verovert de bal door een tackle van achteren. Merić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Koljeno rent richting de bal. Vermezović onderschept slim de pass. Papaz onderschept slim de pass. Koljeno rent richting de bal. Koljeno draait met de bal, schiet en ... Isabegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - FK LEGENDAS 1:0

33e minuut.
Papaz rent richting de bal. Dedajić geeft de bal voor. Fajfer probeert de bal aan de voet te houden. Merić rent richting de bal. Merić draait met de bal, schiet en ... Radelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Vermezović rent richting de bal. Koljeno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vermezović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojković met een snel genomen vrije trap. Jučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Merić verovert de bal door een tackle van achteren. Merić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Široki Brijeg 6 39%, FK LEGENDAS 61%.
Nk Široki Brijeg 6 - FK LEGENDAS 1:0

54e minuut.
Plenković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stanivuk de bal. Vermezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaz verovert de bal door een tackle van achteren. Papaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - FK LEGENDAS 2:0

66e minuut.
Ždralić is nu in balbezit. Ždralić geeft een hoge lob. Inworp. Vladačić met een snelle inworp. Dedajić speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Široki Brijeg 6 - FK LEGENDAS 2:1

73e minuut.
Šovšić geeft een hoge lob. Jučević kopt de bal weg. Daar is Vermezović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaz is nu in balbezit. Papaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Isabegović niet meer kan verder spelen. Legović komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dedajić passt de bal zonder na te denken. Merić rent richting de bal. Likar is nu in balbezit. Merić onderschept slim de pass. Merić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Široki Brijeg 6 49%, FK LEGENDAS 51%.
Nk Široki Brijeg 6 - FK LEGENDAS 2:1