Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sapna ernikemene
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klincov rent richting de bal. Klincov geeft de bal voor. Inworp. Burina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Momirović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kulačić geeft een lange en hoge pass. Dubljević kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikulić de bal. Drulić is nu in balbezit. Drulić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Momirović de bal. Đapić is nu in balbezit. Đapić probeert naar een medespeler te passen. Grbić is nu in balbezit. Grbić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grbić rent richting de bal. Žiganto is nu in balbezit. Grbić rent richting de bal. Grbić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - ernikemene 0:1

30e minuut.
Daar is Žiganto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerleta rent richting de bal. Kerleta met een sublieme pass. Grbić rent richting de bal. Grbić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Melnik met een snelle inworp. Momirović heeft problemen om de bal te vangen. Momirović geeft een hoge lob. Kočo is nu in balbezit. Kočo haalt uit met een fantastische trap. Ćato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Momirović speelt de bal door. Baturina is nu in balbezit. Kerleta maakt een afschuwelijke overtreding. Kerleta krijgt een gele kaart. Baturina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baturina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stefanović controleert de bal met de borst. Kočo rent richting de bal. Kočo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 50%, ernikemene 50%.
FK Sapna - ernikemene 0:1

49e minuut.
Melnik geeft een lange en hoge pass. Burina is nu in balbezit. Spaljević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Momirović neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sapna - ernikemene 1:1

50e minuut.
Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Momirović probeert naar een medespeler te passen. Kočo is nu in balbezit. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - ernikemene 2:1

59e minuut.
Stefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiganto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stefanović met een snel genomen vrije trap. Grbić is nu in balbezit. Grbić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Stefanović de bal. Momirović rent richting de bal. Momirović probeert naar een medespeler te passen. Kočo is nu in balbezit. Kočo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - ernikemene 3:1

73e minuut.
Kerleta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baturina begaat een overtreding. Grbić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kočo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajrić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mikulić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pikunić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 53%, ernikemene 47%.
FK Sapna - ernikemene 3:1