Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ernikemene FK Sapna
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


30e minuut.
Spaljević rent richting de bal. Kaskrati verovert de bal door een tackle van achteren. Kaskrati speelt de bal door. Kočo is nu in balbezit. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ernikemene - FK Sapna 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ernikemene 54%, FK Sapna 46%.
ernikemene - FK Sapna 0:1

50e minuut.
Dubljević is nu in balbezit. Dubljević geeft een lange en hoge pass. Dragoljević kopt de bal weg. Kočo rent richting de bal. Kočo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dubljević rent richting de bal. Dubljević geeft de bal voor. Kerleta is nu in balbezit. Grbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbić schiet op doel. Bećirbašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Spaljević passt de bal in één keer door. Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Momirović de bal. Momirović schiet op doel. Ćato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Žiganto speelt de bal door. Kočo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo verovert de bal door een tackle van achteren. Kočo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grbić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Momirović kopt de bal weg. Srkalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo verovert de bal door een tackle van achteren. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćato trapt de bal weg. Baturina kopt de bal weg. Momirović is nu in balbezit. Momirović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ernikemene 66%, FK Sapna 34%.
ernikemene - FK Sapna 0:1