Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavija 1908 OFK Medjidja
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Markić kopt de bal weg. Daar is Gaćanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panjol rent richting de bal. Gaćanović verovert de bal door een tackle van achteren. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Volf speelt de bal door. Tuka is nu in balbezit. Panjol begaat een overtreding. Panjol krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaćanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaćanović draait met de bal, schiet en ... Despotović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Volf neemt de hoekschop. Živanić is nu in balbezit. Pobrić begaat een overtreding. Pobrić krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Aksentić haalt uit met een fantastische trap. Daar is Cuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Živanić zal de hoekschop nemen. Aksentić springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 70%, OFK Medjidja 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavija 1908 - OFK Medjidja 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Gaćanović de bal. Tuka rent richting de bal. Gaćanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Juručić probeert naar een medespeler te passen. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćanović rent richting de bal. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Živanić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cuca de bal onder controle te krijgen. Memagić probeert naar een medespeler te passen. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Juručić speelt de bal door. Tuka speelt de bal door. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavija 1908 - OFK Medjidja 0:1

89e minuut.
Cimbaljević passt de bal in één keer door. Živković rent richting de bal. Živković passt de bal met de wreef. Aksentić rent richting de bal. Aksentić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavija 1908 59%, OFK Medjidja 41%.
Slavija 1908 - OFK Medjidja 0:1