Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK LEGENDAS podgrab fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bosnić probeert naar een medespeler te passen. Domuzin is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vladačić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zerem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Alilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenica onderschept slim de pass. Malenica geeft een lange en hoge pass. Mikac rent richting de bal. Mikac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zerem verovert de bal door een tackle van achteren. Džapo geeft de bal voor. Stanivuk kopt de bal weg. Vladačić probeert de bal met de borst te controleren. Vladačić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vermezović rent richting de bal. Vermezović probeert naar een medespeler te passen. Merić met een sublieme pass. Zerem is nu in balbezit. Zerem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Obilinović haalt uit met een fantastische trap. Mistrić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lukas ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lukas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mistrić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obilinović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK LEGENDAS - podgrab fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK LEGENDAS 64%, podgrab fc 36%.
FK LEGENDAS - podgrab fc 0:1

47e minuut.
Hlanuda met de inworp. Merić bereikt de bal nog maar net als eerste. Merić geeft een lange en hoge pass. Zerem rent richting de bal. Zerem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK LEGENDAS - podgrab fc 1:1

49e minuut.
Bosnić rent richting de bal. Vermezović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosnić. Bosnić krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Daar is Merić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džapo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merić. Merić krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Obilinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikac rent richting de bal. Šovšić maakt een afschuwelijke overtreding. Šovšić krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zerem is nu in balbezit. Zerem passt de bal met de wreef. Merić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem is nu in balbezit. Zerem haalt uit met een fantastische trap. Biogradlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zerem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dedajić komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vladičić zal de hoekschop nemen. Sendić rent richting de bal. Mistrić is nu in balbezit. Mistrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Džapo verovert de bal door een tackle van achteren. Džapo speelt de bal door. Mikac is nu in balbezit. Mikac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Isabegović trapt de bal weg. Vermezović kopt de bal weg. Sendić probeert naar een medespeler te passen. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac draait met de bal, schiet en ... Isabegović bokst de bal weg.

76e minuut.
Džapo passt de bal in één keer door. Stanivuk is nu in balbezit. Obilinović met een sublieme pass. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac schiet op doel. Isabegović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Vermezović passt de bal met de wreef. Dedajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedajić passt de bal in één keer door. Merić is nu in balbezit. Merić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bosnić rent richting de bal. Bosnić geeft de bal voor. Džapo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK LEGENDAS 49%, podgrab fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK LEGENDAS - podgrab fc 1:1