Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K ŽELJEZNIČAR OFK Medjidja
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Filipović rent richting de bal. Pilić is nu in balbezit. Filipović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filipović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pilić raakt geblesseerd tijdens het duel. Čolaković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andžić rent richting de bal. Andžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Šabandžić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pobrić met de inworp. Kukučević is nu in balbezit. Kukučević geeft een hoge lob. Omazin bokst de bal weg. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Krivošejev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivošejev probeert naar een medespeler te passen. Andžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K ŽELJEZNIČAR - OFK Medjidja 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K ŽELJEZNIČAR 47%, OFK Medjidja 53%.
F.K ŽELJEZNIČAR - OFK Medjidja 1:0

47e minuut.
Memagić passt de bal zonder na te denken. Gaćanović is nu in balbezit. Kukučević rent richting de bal. Kukučević haalt uit met een fantastische trap. Šabandžić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Memagić rent richting de bal. Memagić geeft een lange en hoge pass. Volf bereikt de bal nog maar net als eerste. Volf geeft de bal voor. Šabandžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K ŽELJEZNIČAR - OFK Medjidja 1:1

62e minuut.
Pobrić is nu in balbezit. Pobrić met een sublieme pass. Gaćanović is nu in balbezit. Kukučević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukučević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K ŽELJEZNIČAR - OFK Medjidja 1:2

67e minuut.
Daar is Memagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Festa bereikt de bal nog maar net als eerste. Festa speelt de bal door. Andžić rent richting de bal. Andžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Volf onderschept slim de pass. Volf probeert naar een medespeler te passen. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap. Omazin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Papišta met een sublieme pass. Festa rent richting de bal. Festa passt de bal met de wreef. Andžić rent richting de bal. Andžić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Cimbaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbaljević geeft de bal voor. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović draait met de bal, schiet en ... Omazin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K ŽELJEZNIČAR 41%, OFK Medjidja 59%.
F.K ŽELJEZNIČAR - OFK Medjidja 1:2