Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Medjidja F.K ŽELJEZNIČAR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Hajrulahović geeft de bal voor. Inworp. Filipović met een snelle inworp. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Filipović onderschept slim de pass. Tuka rent richting de bal. Tuka probeert naar een medespeler te passen. Gaćanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćanović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - F.K ŽELJEZNIČAR 1:0

20e minuut.
Andžić rent richting de bal. Cuca onderschept slim de pass. Festa verovert de bal door een tackle van achteren. Festa draait met de bal, schiet en ... Lapić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Medjidja - F.K ŽELJEZNIČAR 1:1

22e minuut.
Festa rent richting de bal. Memagić verovert de bal door een tackle van achteren. Memagić met een sublieme pass. Andžić is nu in balbezit. Andžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Festa rent richting de bal. Festa passt de bal met de wreef. Cimbaljević probeert naar een medespeler te passen. Andžić is nu in balbezit. Andžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - F.K ŽELJEZNIČAR 1:2

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jildiz met een harde bal richting middenveld. Memagić kopt de bal weg. Volf is nu in balbezit. Volf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cimbaljević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilić met een snelle inworp. Festa is nu in balbezit. Festa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 53%, F.K ŽELJEZNIČAR 47%.
OFK Medjidja - F.K ŽELJEZNIČAR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 47%, F.K ŽELJEZNIČAR 53%.
OFK Medjidja - F.K ŽELJEZNIČAR 1:2