Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sapna FK LEGENDAS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Momirović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kočo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kočo geeft de bal voor. Momirović rent richting de bal. Momirović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Žiganto kopt de bal weg. Momirović is nu in balbezit. Momirović passt de bal zonder na te denken. Daar is Kočo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kočo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vermezović geeft de bal voor. Merić bereikt de bal nog maar net als eerste. Merić passt de bal zonder na te denken. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vermezović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šovšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šovšić speelt de bal door. Zerem rent richting de bal. Zerem schiet op doel. Bećirbašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanivuk met de inworp. Vladačić is nu in balbezit. Vladačić geeft de bal voor. Zerem krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bećirbašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Merić met een sublieme pass. Zerem is nu in balbezit. Žiganto rent richting de bal. Zerem onderschept slim de pass. Zerem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sapna - FK LEGENDAS 0:1

38e minuut.
Baturina geeft de bal voor. Inworp. Hlanuda met een snelle inworp. Daar is Merić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dragoljević trapt de bal weg van het doel. Daar is Šovšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaskrati probeert naar een medespeler te passen. Kočo rent richting de bal. Kočo draait met de bal, schiet en ... Isabegović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

43e minuut.
Alilović met een snelle inworp. Šovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šovšić geeft een hoge lob. Zerem is nu in balbezit. Zerem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 59%, FK LEGENDAS 41%.
FK Sapna - FK LEGENDAS 0:1

47e minuut.
Vermezović onderschept slim de pass. Vermezović geeft de bal voor. Klungelig pakt Alilović de bal. Kočo rent richting de bal. Kočo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Momirović met een sublieme pass. Vermezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Momirović zijn tegenspeler op de grond. Momirović krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Baturina passt de bal met de wreef. Merić bereikt de bal nog maar net als eerste. Merić passt de bal met de wreef. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dragoljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoljević geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vermezović is nu in balbezit. Vermezović geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Šovšić probeert naar een medespeler te passen. Melnik rent richting de bal. Melnik speelt de bal door. Kočo is nu in balbezit. Kočo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sapna - FK LEGENDAS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sapna 55%, FK LEGENDAS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Sapna - FK LEGENDAS 1:1