Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Medjidja FK LEGENDAS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Stanivuk onderschept slim de pass. Čuturić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juručić. Juručić krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gaćanović onderschept slim de pass. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka probeert naar een medespeler te passen. Gaćanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Isabegović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isabegović probeert naar een medespeler te passen. Čuturić kopt de bal weg. Juručić is nu in balbezit. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pobrić passt de bal in één keer door. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuka passt de bal zonder na te denken. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonjić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Memagić. Jonjić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jonjić kan niet meer verder spelen. Alilović komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cimbaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbaljević speelt de bal door. Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vermezović is nu in balbezit. Tuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović schiet op doel. Bojković probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Memagić heeft problemen om de bal te vangen. Volf speelt de bal door. Tuka heeft problemen om de bal te vangen. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem verovert de bal door een tackle van achteren. Memagić is nu in balbezit. Zerem verovert de bal door een tackle van achteren. Zerem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 38%, FK LEGENDAS 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK Medjidja - FK LEGENDAS 0:0

47e minuut.
Šovšić passt de bal met de wreef. Hlanuda is nu in balbezit. Hlanuda met een sublieme pass. Zerem bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Juručić is nu in balbezit. Vermezović onderschept slim de pass. Vermezović geeft een lange en hoge pass. Zerem is nu in balbezit. Zerem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Medjidja - FK LEGENDAS 0:1

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Šovšić de bal onder controle te krijgen. Tuka is nu in balbezit. Tuka met een sublieme pass. Gaćanović is nu in balbezit. Gaćanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pobrić rent richting de bal. Pobrić geeft een lange en hoge pass. Bojković controleert de bal met de borst. Gaćanović rent richting de bal. Gaćanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Medjidja 45%, FK LEGENDAS 55%.
OFK Medjidja - FK LEGENDAS 0:1