Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajducka Voda BarcaVT
0vs11 Tactiek TikiTaka2.0
49% Balbezit 51%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Hende onderschept slim de pass. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ speelt de bal door. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Jaber speelt de bal door. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hruşcă de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:1

5e minuut.
Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ speelt de bal door. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă met een sublieme pass. Ursuţ met een sublieme pass. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Grebičević de bal. Robles rent richting de bal. Robles passt de bal met de wreef. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel. Kučinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:3

15e minuut.
Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Wlazło is nu in balbezit. Wlazło met een sublieme pass. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Kučinar bokst de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:4

17e minuut.
Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ geeft een hoge lob. Matera maakt een snoekduik en kopt de bal. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:5

22e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă speelt de bal door. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:6

24e minuut.
Inworp. Robles met de inworp. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:7

24e minuut.
Robles met een snelle inworp. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ... Kučinar bokst de bal weg. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Jaber probeert de bal met de borst te controleren. Ursuţ met een sublieme pass. Jaber geeft de bal voor. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:8

28e minuut.
Kučinar speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hruşcă met de inworp. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Kučinar bokst de bal weg.

30e minuut.
Robles met een snelle inworp. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal met de wreef. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ... Kučinar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:9

32e minuut.
Robles met een snelle inworp. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:10

33e minuut.
Robles met de inworp. Jaber probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Czejgis rent richting de bal. Czejgis draait met de bal, schiet en ... Kučinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Robles de bal. Robles met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:11

34e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ... Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:12

35e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles speelt de bal door. Klungelig pakt Hruşcă de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:13

39e minuut.
Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ speelt de bal door. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:14

41e minuut.
Jaber passt de bal zonder na te denken. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Kučinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:15

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Robles neemt de hoekschop. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hruşcă met de inworp. Czejgis is nu in balbezit. Czejgis passt de bal in één keer door. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 91%, BarcaVT 9%.
Hajducka Voda - BarcaVT 0:16

46e minuut.
Mikijelj rent richting de bal. Hruşcă maakt een afschuwelijke overtreding. Mikijelj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikijelj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Kučinar bokst de bal weg. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:17

48e minuut.
Hende rent richting de bal. Hende geeft een lange en hoge pass. Hruşcă kopt de bal weg. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap. Kučinar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matera heeft problemen om de bal te vangen. Matera draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:18

53e minuut.
Robles met een sublieme pass. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Kučinar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:19

55e minuut.
Robles speelt de bal door. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ passt de bal in één keer door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:20

57e minuut.
Pjanić geeft een hoge lob. Inworp. Ursuţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:21

60e minuut.
Vještica speelt de bal door. Inworp. Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Matera rent richting de bal. Paal! Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:22

62e minuut.
Matera is nu in balbezit. Matera probeert naar een medespeler te passen. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:23

65e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Jaber heeft problemen om de bal te vangen. Jaber met een sublieme pass. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:24

66e minuut.
Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jaber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaber speelt de bal door. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:25

72e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ speelt de bal door. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap. Kučinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:26

73e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:27

78e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles passt de bal met de wreef. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:28

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Vještica de bal onder controle te krijgen. Inworp. Robles met de inworp. Czejgis kan de bal niet met de borst controleren. Czejgis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ursuţ kan de bal niet met de borst controleren. Czejgis is nu in balbezit. Czejgis met een sublieme pass. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:29

83e minuut.
Robles speelt de bal door. Jaber speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap. Kučinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:30

87e minuut.
Hruşcă met een snelle inworp. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:31

88e minuut.
Hruşcă passt de bal met de wreef. Czejgis speelt de bal door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. Kučinar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:32

89e minuut.
Mikijelj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mikulić de bal. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap. Kučinar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - BarcaVT 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 86%, BarcaVT 14%.
Hajducka Voda - BarcaVT 0:33