Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK zeljo Real Madrid fk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Stanijević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Letić komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mustedanagić is nu in balbezit. Letić verovert de bal door een tackle van achteren. Letić passt de bal in één keer door. Nastić is nu in balbezit. Nastić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vranješ geeft de bal voor. Čabrić is nu in balbezit. Jaredić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jaredić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Klungelig pakt Ljubojević de bal. Masnov onderschept slim de pass. Masnov geeft de bal voor. Nastić rent richting de bal. Nastić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK zeljo 46%, Real Madrid fk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK zeljo - Real Madrid fk 0:0

48e minuut.
Letić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaklajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Letić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrana wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK zeljo - Real Madrid fk 1:0

56e minuut.
Karaklajić probeert naar een medespeler te passen. Plisnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Plisnić probeert naar een medespeler te passen. Čabrić rent richting de bal. Čabrić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Plisnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaklajić rent richting de bal. Letić onderschept slim de pass. Letić haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mustedanagić met een sublieme pass. Ljubojević is nu in balbezit. Ljubojević passt de bal zonder na te denken. Vranješ is nu in balbezit. Vranješ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Plisnić passt de bal met de wreef. Čabrić is nu in balbezit. Čabrić speelt de bal door. Ljubojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubojević haalt uit met een fantastische trap. Šolaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK zeljo 61%, Real Madrid fk 39%.
FK zeljo - Real Madrid fk 1:0