Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaVT Borussia Dortmund-BVB
TikiTaka2.0 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hruşcă met een sublieme pass. Czejgis met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kosača is nu in balbezit. Czejgis onderschept slim de pass. Czejgis met een sublieme pass. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 1:0

5e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis passt de bal zonder na te denken. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap. Janjetović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 2:0

7e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles geeft een lange en hoge pass. Hruşcă rent richting de bal. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Brnjoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hruşcă speelt de bal door. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Czejgis geeft een lange en hoge pass. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Robles de bal. Robles schiet op doel. Janjetović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Czejgis de bal onder controle te krijgen. Jaber is nu in balbezit. Redžović maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Redžović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Matera rent richting de bal. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Janjetović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 3:0

28e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 4:0

30e minuut.
Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren. Matera rent richting de bal. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abdulahmanović is nu in balbezit. Czejgis onderschept slim de pass. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Matera probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă passt de bal met de wreef. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 5:0

34e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trkulja de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Drljo is nu in balbezit. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 20%, Borussia Dortmund-BVB 80%.
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 5:0

47e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal in één keer door. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel. Janjetović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 6:0

48e minuut.
Brnjoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjoš passt de bal zonder na te denken. Trkulja is nu in balbezit. Robles onderschept slim de pass. Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 7:0

61e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Czejgis speelt de bal door. Klungelig pakt Brnjoš de bal. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel. Janjetović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robles krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 8:0

63e minuut.
Vučić rent richting de bal. Vallarta verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarta met een sublieme pass. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă geeft de bal voor. Janjetović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 9:0

65e minuut.
Trkulja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wlazło de bal. Wlazło geeft een hoge lob. Robles is nu in balbezit. Robles geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ursuţ kopt de bal weg. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles passt de bal met de wreef. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vallarta kopt de bal weg. Czejgis rent richting de bal. Czejgis passt de bal zonder na te denken. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Janjetović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 10:0

82e minuut.
Trkulja trapt de bal weg. Czejgis kopt de bal weg. Klungelig pakt Brnjoš de bal. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Janjetović met een harde bal richting middenveld. Jaber met een sublieme pass. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 11:0

87e minuut.
Jaber kopt de bal weg. Brnjoš heeft problemen om de bal te vangen. Drljo is nu in balbezit. Matera onderschept slim de pass. Matera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 12%, Borussia Dortmund-BVB 88%.
BarcaVT - Borussia Dortmund-BVB 11:0