Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaVT FK Tuzla City
TikiTaka2.0 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Vrzić rent richting de bal. Hruşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Czejgis met een sublieme pass. Klungelig pakt Matera de bal. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 1:0

3e minuut.
Máj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gervais komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Dejanac rent richting de bal. Matera onderschept slim de pass. Matera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles schiet op doel. Ujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Matera rent richting de bal. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 2:0

21e minuut.
Daar is Czejgis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal in één keer door. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 3:0

23e minuut.
Czejgis met een sublieme pass. Klungelig pakt Hruşcă de bal. Dejanac is nu in balbezit. Matera verovert de bal door een tackle van achteren. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Czejgis passt de bal in één keer door. Matera rent richting de bal. Matera passt de bal met de wreef. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 4:0

35e minuut.
Robles rent richting de bal. Robles geeft een hoge lob. Risonjić probeert de bal met de borst te controleren. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 5:0

39e minuut.
Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles speelt de bal door. Matera rent richting de bal. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Matera rent richting de bal. Matera passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap. Ujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 20%, FK Tuzla City 80%.
BarcaVT - FK Tuzla City 6:0

51e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles speelt de bal door. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 7:0

52e minuut.
Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta met een sublieme pass. Risonjić probeert de bal aan de voet te houden. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 8:0

63e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Czejgis passt de bal met de wreef. Hondo is nu in balbezit. Matera onderschept slim de pass. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Czejgis is nu in balbezit. Czejgis geeft de bal voor. Klungelig pakt Robles de bal. Robles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă passt de bal met de wreef. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap. Ujević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK Tuzla City 9:0

73e minuut.
Hende bereikt de bal nog maar net als eerste. Hende probeert naar een medespeler te passen. Radojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ujević trapt de bal weg. Gogić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czejgis de bal. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Matera is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 15%, FK Tuzla City 85%.
BarcaVT - FK Tuzla City 9:0