Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tuzla City BarcaVT
Normal Tactiek TikiTaka2.0
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


9e minuut.
Vrzić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kociper de bal. Jaber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matera de bal. Matera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robles zal de hoekschop nemen. Daar is Czejgis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejanac is nu in balbezit. Matera onderschept slim de pass. Matera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robles zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dejanac de bal. Czejgis is nu in balbezit. Czejgis geeft een hoge lob. Ujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Hruşcă de bal onder controle te krijgen. Risonjić met een sublieme pass. Hondo heeft problemen om de bal te vangen. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren. Czejgis speelt de bal door. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jaber is nu in balbezit. Jaber passt de bal in één keer door. Robles met een sublieme pass. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hende met een snelle inworp. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Ujević bokst de bal weg.

34e minuut.
Robles kopt de bal weg. Matera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ursuţ met een sublieme pass. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ujević met een harde bal richting middenveld. Jaber kopt de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dejanac is nu in balbezit. Vallarta rent richting de bal. Vallarta probeert naar een medespeler te passen. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - BarcaVT 0:1

40e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Matera heeft problemen om de bal te vangen. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jaber met een sublieme pass. Matera heeft problemen om de bal te vangen. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Ujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - BarcaVT 0:2

44e minuut.
Dejanac heeft problemen om de bal te vangen. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis passt de bal met de wreef. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Primorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ursuţ passt de bal met de wreef. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - BarcaVT 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 89%, BarcaVT 11%.
FK Tuzla City - BarcaVT 0:3

49e minuut.
Risonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera verovert de bal door een tackle van achteren. Matera probeert naar een medespeler te passen. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Máj geeft een lange en hoge pass. Matera rent richting de bal. Matera passt de bal in één keer door. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Robles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ursuţ passt de bal met de wreef. Jaber rent richting de bal. Dejanac rent richting de bal. Jaber is nu in balbezit. Jaber geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal in één keer door. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Matera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matera schiet op doel. Ujević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - BarcaVT 0:4

63e minuut.
Hruşcă rent richting de bal. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Ujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hruşcă probeert de bal aan de voet te houden. Hondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă schiet op doel. Ujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

76e minuut.
Vallarta speelt de bal door. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ geeft een hoge lob. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Ujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Jaber kopt de bal weg. Klungelig pakt Hondo de bal. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Ujević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - BarcaVT 0:5

84e minuut.
Jaber met een sublieme pass. Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta passt de bal in één keer door. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis speelt de bal door. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ursuţ geeft de bal voor. Hruşcă rent richting de bal. Czejgis is nu in balbezit. Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 83%, BarcaVT 17%.
FK Tuzla City - BarcaVT 0:5