Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK zeljo odzak 102
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vrana is nu in balbezit. Šegrt maakt een afschuwelijke overtreding. Vrana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrana met een snel genomen vrije trap. Nović is nu in balbezit. Nastić onderschept slim de pass. Nastić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK zeljo - odzak 102 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Masnov de bal. Džambo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masnov. Masnov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bacanović met een sublieme pass. Tovarišić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanijević. Stanijević krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Šegrt speelt de bal door. Vrana probeert naar een medespeler te passen. Nastić rent richting de bal. Stanijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK zeljo - odzak 102 2:0

18e minuut.
Džambo probeert naar een medespeler te passen. Kuraja heeft problemen om de bal te vangen. Stanijević verovert de bal door een tackle van achteren. Stanijević passt de bal met de wreef. Bacanović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Šegrt speelt de bal door. Kuraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraja schiet op doel. Kuljanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šolaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK zeljo - odzak 102 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK zeljo 59%, odzak 102 41%.
FK zeljo - odzak 102 2:1

48e minuut.
Halilagić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Džambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanijević verovert de bal door een tackle van achteren. Šegrt verovert de bal door een tackle van achteren. Šegrt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Masnov rent richting de bal. Kuraja onderschept slim de pass. Džambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Džambo schiet op doel. Šolaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK zeljo - odzak 102 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK zeljo 46%, odzak 102 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK zeljo - odzak 102 2:2