Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajducka Voda FC Sloboda1978
3.4.3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 17.6
formidabel Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 1:0

5e minuut.
Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj geeft een lange en hoge pass. Pandurević heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Baždarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 2:0

11e minuut.
Sibinčić probeert de bal aan de voet te houden. Bokić rent richting de bal. Bokić passt de bal in één keer door. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gverović speelt de bal door. Golub rent richting de bal. Skejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj onderschept slim de pass. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Baždarević met een harde bal richting middenveld. Grebičević kan de bal niet met de borst controleren. Grebičević geeft de bal voor. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Baždarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Inworp. Pandurević met een snelle inworp. Golub probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vukašinović geeft de bal voor. Ćosović kan de bal niet met de borst controleren. Mikulić probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pandurević met een sublieme pass. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Golub de bal. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 38%, FC Sloboda1978 62%.
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 3:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulić passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mikulić speelt de bal door. Mikijelj is nu in balbezit. Golub is nu in balbezit. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mujačević heeft problemen om de bal te vangen. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sibinčić is nu in balbezit. Gverović onderschept slim de pass. Gverović passt de bal zonder na te denken. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sibinčić met een sublieme pass. Vještica geeft een hoge lob. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel. Baždarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 4:0

63e minuut.
Mikijelj geeft de bal voor. Daar is Musić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel. Baždarević bokst de bal weg. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Golub de bal. Golub passt de bal met de wreef. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević schiet op doel. Baždarević probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 5:0

68e minuut.
Mikulić geeft een hoge lob. Vukašinović geeft een hoge lob. Musić probeert de bal aan de voet te houden. Golub rent richting de bal. Golub haalt uit met een fantastische trap. Baždarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel. Baždarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vještica geeft een hoge lob. Golub rent richting de bal. Golub met een sublieme pass. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kukrika geeft een lange en hoge pass. Mikijelj kopt de bal weg. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub draait met de bal, schiet en ... Baždarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 6:0

76e minuut.
Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub passt de bal in één keer door. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Baždarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 7:0

79e minuut.
Bolić geeft een lange en hoge pass. Pjanić geeft de bal voor. Mikijelj kopt de bal weg. Mikulić rent richting de bal. Mikulić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mikulić geeft een lange en hoge pass. Golub heeft problemen om de bal te vangen. Golub speelt de bal door. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Antolić met een sublieme pass. Mujačević rent richting de bal. Mikijelj onderschept slim de pass. Mikijelj schiet op doel. Baždarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 8:0

85e minuut.
Ćosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj onderschept slim de pass. Mikijelj passt de bal zonder na te denken. Golub is nu in balbezit. Golub draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ćosović rent richting de bal. Golub onderschept slim de pass. Golub passt de bal in één keer door. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajducka Voda 23%, FC Sloboda1978 77%.
Hajducka Voda - FC Sloboda1978 8:0