Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid fk Borussia Dortmund-BVB
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Redžović onderschept slim de pass. Ljubojević met een sublieme pass. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica haalt uit met een fantastische trap. Koljibabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hankić trapt de bal weg. Ljubojević kopt de bal weg. Kasalica rent richting de bal. Kasalica schiet op doel. Hankić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ćurevac rent richting de bal. Redžović verovert de bal door een tackle van achteren. Redžović probeert naar een medespeler te passen. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica schiet op doel. Koljibabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Purić de bal. Mustedanagić rent richting de bal. Purić verovert de bal door een tackle van achteren. Purić probeert naar een medespeler te passen. Redžović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mustedanagić is nu in balbezit. Drljo rent richting de bal. Mustedanagić begaat een overtreding. Mustedanagić krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Redžović is nu in balbezit. Redžović probeert naar een medespeler te passen. Kasalica rent richting de bal. Kasalica haalt uit met een fantastische trap. Ćurevac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

39e minuut.
Vučić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hankić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica schiet op doel. Koljibabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Borussia Dortmund-BVB 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 48%, Borussia Dortmund-BVB 52%.
Real Madrid fk - Borussia Dortmund-BVB 0:1

49e minuut.
Mustedanagić is nu in balbezit. Drljo verovert de bal door een tackle van achteren. Mustedanagić begaat een overtreding. Mustedanagić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Ćulafić passt de bal met de wreef. Drljo rent richting de bal. Drljo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kasalica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasalica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vranješ rent richting de bal. Vranješ haalt uit met een fantastische trap. Trkulja kopt de bal weg. Klungelig pakt Plisnić de bal. Plisnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Abdulahmanović speelt de bal door. Vučić is nu in balbezit. Karaklajić probeert naar een medespeler te passen. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid fk - Borussia Dortmund-BVB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid fk 46%, Borussia Dortmund-BVB 54%.
Real Madrid fk - Borussia Dortmund-BVB 0:2