Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaVT FK zeljo
TikiTaka2.0 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten matig
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Gogić met een sublieme pass. Matera is nu in balbezit. Lelek is nu in balbezit. Matera verovert de bal door een tackle van achteren. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 1:0

3e minuut.
Buitenspel voor Nastić. Goede buitenspelval van de verdediging. Wlazło maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Matera kopt de bal weg. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 2:0

6e minuut.
Lelek rent richting de bal. Lelek geeft een hoge lob. Jaber kopt de bal weg. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 3:0

7e minuut.
Jaber onderschept slim de pass. Jaber passt de bal zonder na te denken. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap. Šolaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 4:0

11e minuut.
Hende rent richting de bal. Hende geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuljanin de bal. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Doeltrap. Kuljanin trapt de bal weg. Czejgis kopt de bal weg. Klungelig pakt Matera de bal. Matera draait met de bal, schiet en ... Šolaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Jaber passt de bal in één keer door. Czejgis rent richting de bal. Czejgis passt de bal zonder na te denken. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ geeft de bal voor. Šolaja bokst de bal weg.

18e minuut.
Czejgis met een snelle inworp. Gogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogić geeft de bal voor. Matera krijgt zijn hoofd ertegen. Kuljanin probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jaber passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles passt de bal zonder na te denken. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 5:0

20e minuut.
Vallarta met de inworp. Gogić speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Šolaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 6:0

24e minuut.
Inworp. Vallarta met een snelle inworp. Jaredić rent richting de bal. Gogić onderschept slim de pass. Gogić geeft de bal voor. Šolaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Vallarta met een snelle inworp. Gogić geeft een hoge lob. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ursuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ursuţ speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap. Kuljanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 7:0

35e minuut.
Ursuţ met een sublieme pass. Gogić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogić passt de bal zonder na te denken. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 8:0

37e minuut.
Kuljanin trapt de bal weg van het doel. Jaber kopt de bal weg. Klungelig pakt Lelek de bal. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 9:0

40e minuut.
Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ geeft de bal voor. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel. Šolaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 10:0

45e minuut.
Drkenda met een sublieme pass. Hende bereikt de bal nog maar net als eerste. Hende geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaredić de bal. Czejgis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 18%, FK zeljo 82%.
BarcaVT - FK zeljo 11:0

46e minuut.
Stanijević is nu in balbezit. Matera onderschept slim de pass. Matera passt de bal in één keer door. Gogić rent richting de bal. Gogić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Hende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Czejgis kopt de bal weg. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Jaber rent richting de bal. Jaber met een sublieme pass. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap. Šolaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 12:0

55e minuut.
Czejgis onderschept slim de pass. Czejgis speelt de bal door. Robles speelt de bal door. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kuljanin met een harde bal richting middenveld. Czejgis kopt de bal weg. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Šolaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 13:0

64e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles probeert naar een medespeler te passen. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis schiet op doel. Šolaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 14:0

67e minuut.
Czejgis onderschept slim de pass. Czejgis geeft de bal voor. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Drkenda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robles met de inworp. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hende geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuljanin de bal. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ... Šolaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 15:0

77e minuut.
Vrana geeft een lange en hoge pass. Hende kopt de bal weg. Ursuţ kan de bal niet met de borst controleren. Ursuţ passt de bal met de wreef. Matera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaVT - FK zeljo 16:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ geeft een hoge lob. Masnov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Czejgis geeft een lange en hoge pass. Šolaja speelt de bal door. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Drkenda met de inworp. Bacanović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hende. Hende krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Matera de bal. Matera speelt de bal door. Drkenda is nu in balbezit. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaVT 11%, FK zeljo 89%.
BarcaVT - FK zeljo 16:0