Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Bayern Zenica FK KOLUMBOS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.3
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Klamujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder onderschept slim de pass. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamujić rent richting de bal. Klamujić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jurić rent richting de bal. Hadžija onderschept slim de pass. Hadžija speelt de bal door. Klaić rent richting de bal. Klaić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pestić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klamujić de bal. Klamujić passt de bal zonder na te denken. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Kico de bal onder controle te krijgen. Hadžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija passt de bal in één keer door. Klaić rent richting de bal. Klaić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FK KOLUMBOS 0:1

20e minuut.
Jurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija rent richting de bal. Hadžija passt de bal in één keer door. Klaić is nu in balbezit. Klaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pestić verovert de bal door een tackle van achteren. Pestić geeft een lange en hoge pass. Daar is Klamujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firdus rent richting de bal. Firdus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klaić is nu in balbezit. Pestić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija draait met de bal, schiet en ... Vršajević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FK KOLUMBOS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Zenica 51%, FK KOLUMBOS 49%.
F.C.Bayern Zenica - FK KOLUMBOS 0:2

48e minuut.
Daar is Hrnjaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pestić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zauder de bal onder controle te krijgen. Firdus rent richting de bal. Firdus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pestić met een sublieme pass. Klaić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžija is nu in balbezit. Klaić is nu in balbezit. Klaić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Pestić de bal. Pestić passt de bal in één keer door. Tipura bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić onderschept slim de pass. Klaić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klamujić draait met de bal, schiet en ... Matoš is nu in balbezit. Zauder begaat een overtreding. Zauder krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Jurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija onderschept slim de pass. Hadžija speelt de bal door. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić draait met de bal, schiet en ... Vršajević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Zenica 50%, FK KOLUMBOS 50%.
F.C.Bayern Zenica - FK KOLUMBOS 0:2