Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Geto Fk Drina Zvornik
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Prušina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prco heeft problemen om de bal te vangen. Prco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bujošević met een sublieme pass. Nožica geeft een lange en hoge pass. Talović heeft problemen om de bal te vangen. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rakman geeft de bal voor. Belkić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pita ... Strafschop! Belkić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - Fk Drina Zvornik 0:1

35e minuut.
Tovarišić kopt de bal weg. Hasić probeert naar een medespeler te passen. Prušina rent richting de bal. Papović verovert de bal door een tackle van achteren. Papović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prušina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Muštra met een snelle inworp. Medica rent richting de bal. Holjan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Belkić de bal. Belkić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 70%, Fk Drina Zvornik 30%.
FK Geto - Fk Drina Zvornik 0:1

63e minuut.
Bujošević verovert de bal door een tackle van achteren. Bujošević passt de bal zonder na te denken. Prco speelt de bal door. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Holjan geeft een lange en hoge pass. Prušina kopt de bal weg. Hasić is nu in balbezit. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš draait met de bal, schiet en ... Šinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 52%, Fk Drina Zvornik 48%.
FK Geto - Fk Drina Zvornik 0:1