Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pablo Eskobar F.K. Sevdah
1 Tactiek Odbrana
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26 gemiddelde waardering 39
zwak Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Porąbaniec met een snelle inworp. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti passt de bal in één keer door. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner onderschept slim de pass. Vágner speelt de bal door. Pilipović rent richting de bal. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki passt de bal zonder na te denken. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović draait met de bal, schiet en ... Trenčanský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - F.K. Sevdah 0:1

29e minuut.
Ravelli rent richting de bal. Bergmark onderschept slim de pass. Bergmark probeert naar een medespeler te passen. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Pablo Eskobar - F.K. Sevdah 1:1

34e minuut.
Bergmark is nu in balbezit. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gonella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergmark rent richting de bal. Bergmark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović passt de bal in één keer door. Font rent richting de bal. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 56%, F.K. Sevdah 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Pablo Eskobar - F.K. Sevdah 1:1

72e minuut.
Daar is Font, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki passt de bal met de wreef. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - F.K. Sevdah 1:2

80e minuut.
Porąbaniec rent richting de bal. Porąbaniec geeft de bal voor. Trenčanský heeft problemen om de bal te vangen. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović draait met de bal, schiet en ... Nacsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Beké is nu in balbezit. Tsakmakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakmakidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pilipović de bal. Pilipović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 66%, F.K. Sevdah 34%.
AC Pablo Eskobar - F.K. Sevdah 1:2