Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mufid FC Manekeni
Normal Tactiek trening_golmana
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
16.7 gemiddelde waardering 55.3
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Maritan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maritan passt de bal zonder na te denken. Suljkanović is nu in balbezit. Suljkanović draait met de bal, schiet en ... Hakala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Maritan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bule verovert de bal door een tackle van achteren. Maritan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bule raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Petrović met een sublieme pass. Hakala probeert naar een medespeler te passen. Dezulović kopt de bal weg. Petrović rent richting de bal. Petrović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Biliński geeft de bal voor. Stijović rent richting de bal. Maritan verovert de bal door een tackle van achteren. Maritan geeft een hoge lob. Rovčanin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Quezado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galibović de bal. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin schiet op doel. Valjević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 0:1

17e minuut.
Okoš passt de bal in één keer door. Danzer rent richting de bal. Danzer geeft een lange en hoge pass. Stijović kopt de bal weg. Quezado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Go speelt de bal door. Quezado is nu in balbezit. Quezado speelt de bal door. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 0:2

24e minuut.
Danzer speelt de bal door. Klungelig pakt Rovčanin de bal. Rovčanin speelt de bal door. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj draait met de bal, schiet en ... Paal! Valjević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Best geeft de bal voor. Inworp. Danzer met de inworp. Go geeft de bal voor. Rovčanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Maritan probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galibović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kodro is nu in balbezit. Kodro probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dezulović is nu in balbezit. Quezado verovert de bal door een tackle van achteren. Jeričević probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 0:3

36e minuut.
Maritan kopt de bal weg. Go heeft problemen om de bal te vangen. Quezado speelt de bal door. Jeričević rent richting de bal. Jeričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bunjevački onderschept slim de pass. Bunjevački geeft een hoge lob. Kruševac rent richting de bal. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Hakala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mufid 53%, FC Manekeni 47%.
mufid - FC Manekeni 1:3

51e minuut.
Best kopt de bal weg. Maritan is nu in balbezit. Maritan passt de bal zonder na te denken. Daar is Banda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Maritan met een sublieme pass. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš speelt de bal door. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:4

56e minuut.
Maritan speelt de bal door. Danzer heeft problemen om de bal te vangen. Danzer passt de bal in één keer door. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:5

57e minuut.
Haskaj is nu in balbezit. Jeričević is nu in balbezit. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj draait met de bal, schiet en ... Valjević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:6

59e minuut.
Jeričević heeft problemen om de bal te vangen. Go is nu in balbezit. Go passt de bal met de wreef. Haskaj rent richting de bal. Haskaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Banda neemt de hoekschop. Daar is Bunjevački, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Go geeft een lange en hoge pass. Best heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:7

62e minuut.
Bunjevački probeert de bal aan de voet te houden. Okoš kopt de bal weg. Jeričević is nu in balbezit. Jeričević schiet op doel. Rovčanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dezulović rent richting de bal. Go onderschept slim de pass. Go passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rovčanin de bal. Rovčanin schiet op doel. Valjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:8

69e minuut.
Okoš geeft de bal voor. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj geeft de bal voor. Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Best is nu in balbezit. Best geeft een hoge lob. Danzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Go is nu in balbezit. Go geeft een lange en hoge pass. Valjević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:9

73e minuut.
Go is nu in balbezit. Go passt de bal met de wreef. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Valjević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 1:10

74e minuut.
Petrović heeft problemen om de bal te vangen. Petrović probeert naar een medespeler te passen. Kruševac is nu in balbezit. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Hakala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 2:10

79e minuut.
Maritan passt de bal in één keer door. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Banda de bal. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 2:11

80e minuut.
Jeričević geeft een lange en hoge pass. Stijović rent richting de bal. Quezado onderschept slim de pass. Quezado speelt de bal door. Okoš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Quezado speelt de bal door. Banda is nu in balbezit. Banda geeft de bal voor. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovčanin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 2:12

83e minuut.
Rovčanin passt de bal in één keer door. Haskaj is nu in balbezit. Rovčanin met een sublieme pass. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mufid - FC Manekeni 2:13

85e minuut.
Dezulović is nu in balbezit. Quezado onderschept slim de pass. Quezado geeft een hoge lob. Haskaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haskaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mufid 68%, FC Manekeni 32%.
mufid - FC Manekeni 2:13