Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni mufid
trening_golmana Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
11 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 19.4
formidabel Schieten slecht
goed Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bule speelt de bal door. Daar is Gruičević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruičević met een sublieme pass. Suljkanović is nu in balbezit. Suljkanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dezulović kopt de bal weg. Suljkanović rent richting de bal. Suljkanović met een sublieme pass. Petrović rent richting de bal. Petrović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jeričević geeft een hoge lob. Stijović rent richting de bal. Stijović geeft een hoge lob. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kruševac is nu in balbezit. Kruševac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Petrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brenjo geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Haskaj stond buitenspel. Stijović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gruičević speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Suljkanović heeft problemen om de bal te vangen. Suljkanović passt de bal zonder na te denken. Kruševac rent richting de bal. Kruševac haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 0:1

16e minuut.
Gruičević met een sublieme pass. Petrović rent richting de bal. Petrović speelt de bal door. Dezulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezulović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Petrović rent richting de bal. Petrović met een sublieme pass. Kruševac is nu in balbezit. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hadžijusufović trapt de bal weg van het doel. Stijović rent richting de bal. Stijović passt de bal in één keer door. Kruševac is nu in balbezit. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kruševac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 0:2

22e minuut.
Hadžijusufović probeert naar een medespeler te passen. Suljkanović speelt de bal door. Klungelig pakt Kruševac de bal. Kruševac schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hadžijusufović trapt de bal weg van het doel. Bunjevački kopt de bal weg. Kruševac controleert de bal met de borst. Petrović rent richting de bal. Petrović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buitenspel voor Rovčanin. Goede buitenspelval van de verdediging. Bule maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gruičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruičević schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 0:3

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Krunić stond buitenspel. Bule maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kruševac rent richting de bal. Kruševac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suljkanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Suljkanović draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 0:4

39e minuut.
Gruičević is nu in balbezit. Gruičević speelt de bal door. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 75%, mufid 25%.
FC Manekeni - mufid 0:5

46e minuut.
Petrović met een sublieme pass. Stijović is nu in balbezit. Stijović geeft de bal voor. Gekov geeft een lange en hoge pass. Chadasevičius springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Stijović geeft een lange en hoge pass. Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrović met een sublieme pass. Kruševac rent richting de bal. Kruševac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suljkanović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijusufović met een sublieme pass. Bunjevački kopt de bal weg. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stijović rent richting de bal. Stijović passt de bal in één keer door. Haskaj geeft de bal voor. Rovčanin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 1:5

54e minuut.
Stijović kopt de bal weg. Daar is Brenjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dezulović probeert naar een medespeler te passen. Kruševac is nu in balbezit. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Brenjo controleert de bal met de borst. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac probeert naar een medespeler te passen. Gruičević is nu in balbezit. Gruičević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bule passt de bal met de wreef. Suljkanović met een sublieme pass. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac schiet op doel. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rovčanin is nu in balbezit. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda is nu in balbezit. Banda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 2:5

66e minuut.
Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš speelt de bal door. Daar is Rovčanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap. Best probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 3:5

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Best trapt de bal weg van het doel. Petrović speelt de bal door. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dezulović kopt de bal weg. Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrović probeert naar een medespeler te passen. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gruičević probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brenjo met een snelle inworp. Kruševac is nu in balbezit. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brenjo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galibović de bal. Rovčanin rent richting de bal. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. Valjević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bunjevački onderschept slim de pass. Gruičević is nu in balbezit. Gruičević speelt de bal door. Kruševac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruševac draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 3:6

79e minuut.
Haskaj kopt de bal weg. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin passt de bal in één keer door. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Valjević trapt de bal weg van het doel. Petrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrović passt de bal zonder na te denken. Kruševac rent richting de bal. Kruševac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruševac rent richting de bal. Kruševac schiet op doel. Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gekov is nu in balbezit. Gekov passt de bal in één keer door. Chadasevičius heeft problemen om de bal te vangen. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. Valjević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 4:6

85e minuut.
Klungelig pakt Petrović de bal. Rovčanin onderschept slim de pass. Rovčanin passt de bal met de wreef. Banda is nu in balbezit. Banda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Suljkanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Suljkanović met een sublieme pass. Daar is Kruševac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruševac haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hadžijusufović trapt de bal weg. Stijović kopt de bal weg. Suljkanović met een sublieme pass. Gruičević is nu in balbezit. Gruičević probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bule met een snelle inworp. Gruičević rent richting de bal. Gruičević probeert naar een medespeler te passen. Petrović rent richting de bal. Petrović passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - mufid 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 58%, mufid 42%.
FC Manekeni - mufid 4:7