Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Drina Zvornik FK KOLUMBOS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Bujošević rent richting de bal. Bujošević passt de bal met de wreef. Daar is Azerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkić is nu in balbezit. Belkić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Holjan geeft de bal voor. Inworp. Kavazović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadžija geeft een lange en hoge pass. Hasić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rakman is nu in balbezit. Rakman geeft een lange en hoge pass. Kišmetović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hadžija verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija speelt de bal door. Korunić rent richting de bal. Klaić onderschept slim de pass. Klaić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Soko geeft een lange en hoge pass. Mejremić is nu in balbezit. Klaić verovert de bal door een tackle van achteren. Klaić schiet op doel. Hasić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hadžija geeft de bal voor. Korunić kopt de bal weg. Bujošević is nu in balbezit. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kišmetović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papović met de inworp. Prco rent richting de bal. Prco geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Papović rent richting de bal. Azerović onderschept slim de pass. Azerović geeft de bal voor. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić schiet op doel. Šinik bokst de bal weg.

32e minuut.
Prco onderschept slim de pass. Govedarica geeft een lange en hoge pass. Prco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klaić rent richting de bal. Klaić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FK KOLUMBOS 0:1

37e minuut.
Govedarica met een sublieme pass. Holjan rent richting de bal. Kavazović begaat een overtreding. Kavazović krijgt een gele kaart. Holjan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holjan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Drina Zvornik 59%, FK KOLUMBOS 41%.
Fk Drina Zvornik - FK KOLUMBOS 0:1

51e minuut.
Mejremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjaz onderschept slim de pass. Hrnjaz probeert naar een medespeler te passen. Klaić is nu in balbezit. Klaić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FK KOLUMBOS 0:2

78e minuut.
Hrnjaz speelt de bal door. Govedarica is nu in balbezit. Govedarica met een sublieme pass. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujošević verovert de bal door een tackle van achteren. Bujošević passt de bal met de wreef. Belkić is nu in balbezit. Belkić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Holjan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavazović met de inworp. Hadžija rent richting de bal. Hadžija geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bujošević rent richting de bal. Bujošević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nožica de bal. Nožica geeft de bal voor. Krneta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Drina Zvornik - FK KOLUMBOS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Drina Zvornik 44%, FK KOLUMBOS 56%.
Fk Drina Zvornik - FK KOLUMBOS 1:2