Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK KOLUMBOS Fk Drina Zvornik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rakman rent richting de bal. Rakman met een sublieme pass. Govedarica rent richting de bal. Prco is nu in balbezit. Prco draait met de bal, schiet en ... Krneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jerić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 0:1

8e minuut.
Rakman kopt de bal weg. Zauder probeert naar een medespeler te passen. Mejremić rent richting de bal. Hadžija verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija schiet op doel. Šinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 1:1

10e minuut.
Zauder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder geeft de bal voor. Inworp. Papović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prco geeft de bal voor. Krneta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rakman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija met een sublieme pass. Klaić is nu in balbezit. Klaić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bujošević geeft een lange en hoge pass. Belkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komšić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komšić krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zauder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hrnjaz de bal. Hrnjaz probeert naar een medespeler te passen. Klaić is nu in balbezit. Klaić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kavazović passt de bal in één keer door. Rakman is nu in balbezit. Hadžija verovert de bal door een tackle van achteren. Klaić is nu in balbezit. Klaić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Krneta trapt de bal weg van het doel. Rakman geeft een hoge lob. Zauder rent richting de bal. Belkić verovert de bal door een tackle van achteren. Belkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 1:2

40e minuut.
Hadžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžija is nu in balbezit. Hadžija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK KOLUMBOS 52%, Fk Drina Zvornik 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 2:2

60e minuut.
Hadžija probeert naar een medespeler te passen. Bujošević heeft problemen om de bal te vangen. Klaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 3:2

65e minuut.
Prco rent richting de bal. Prco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belkić de bal. Belkić schiet op doel. Krneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK KOLUMBOS 41%, Fk Drina Zvornik 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK KOLUMBOS - Fk Drina Zvornik 3:3