Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Geto F.C.Bayern Zenica
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Maroti rent richting de bal. Firdus verovert de bal door een tackle van achteren. Firdus passt de bal zonder na te denken. Klamujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamujić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus haalt uit met een fantastische trap. Daar is Talović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamujić rent richting de bal. Klamujić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tovarišić is nu in balbezit. Jurić verovert de bal door een tackle van achteren. Jurić passt de bal zonder na te denken. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš haalt uit met een fantastische trap. Vršajević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pestić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Geto - F.C.Bayern Zenica 1:0

28e minuut.
Muštra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stepanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 67%, F.C.Bayern Zenica 33%.
FK Geto - F.C.Bayern Zenica 1:0

56e minuut.
Tipura geeft een lange en hoge pass. Muštra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanović begaat een overtreding. Stepanović krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Matoš geeft een lange en hoge pass. Daar is Džumhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamujić is nu in balbezit. Klamujić schiet op doel. Balalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Geto - F.C.Bayern Zenica 1:1

76e minuut.
Pita geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matoš met de inworp. Klungelig pakt Firdus de bal. Firdus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kico met de inworp. Daar is Matoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoš geeft een lange en hoge pass. Klamujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamujić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Geto 55%, F.C.Bayern Zenica 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Geto - F.C.Bayern Zenica 1:1