Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Bayern Zenica FK Geto
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 13.8
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Kico passt de bal zonder na te denken. Maroti is nu in balbezit. Met opzet legt Firdus zijn tegenspeler op de grond. Maroti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Firdus onderschept slim de pass. Firdus passt de bal zonder na te denken. Daar is Talović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamujić rent richting de bal. Klamujić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klamujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Talović rent richting de bal. Klamujić verovert de bal door een tackle van achteren. Klamujić haalt uit met een fantastische trap. Balalić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FK Geto 1:0

28e minuut.
Pestić rent richting de bal. Šabanagić is nu in balbezit. Pestić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pestić krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Džumhur geeft een lange en hoge pass. Daar is Šešelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Ortaš rent richting de bal. Ortaš schiet op doel. Vršajević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šešelj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šehagić kopt de bal weg. Vršajević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ortaš bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Bayern Zenica - FK Geto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Zenica 44%, FK Geto 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Bayern Zenica - FK Geto 1:1

51e minuut.
Firdus passt de bal zonder na te denken. Prušina met een sublieme pass. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Talović passt de bal met de wreef. Jurić is nu in balbezit. Džumhur speelt de bal door. Ortaš is nu in balbezit. Ortaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Bayern Zenica - FK Geto 1:2

78e minuut.
Inworp. Prušina met een snelle inworp. Maroti is nu in balbezit. Firdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Firdus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Bayern Zenica 33%, FK Geto 67%.
F.C.Bayern Zenica - FK Geto 1:2