Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Manekeni AC Pablo Eskobar
trening_golmana Tactiek 1
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
14 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 27.3
formidabel Schieten zwak
goed Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gekov geeft een hoge lob. Rovčanin is nu in balbezit. Banda rent richting de bal. Banda schiet op doel. Nacsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:0

3e minuut.
Beké geeft de bal voor. Gonella kopt de bal weg. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark schiet op doel. Sagaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:1

3e minuut.
Daar is Jeričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beké zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Danzer. Goede buitenspelval van de verdediging. Dębowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beké kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:2

6e minuut.
Jeričević geeft de bal voor. Haskaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Trenčanský de bal. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gekov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Font. Gekov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gekov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deljak probeert de bal met de borst te controleren. Okoš is nu in balbezit. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dębowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Breś speelt de bal door. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:3

14e minuut.
Jeričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeričević geeft de bal voor. Palamidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonella de bal. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Ognjenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutecki is nu in balbezit. Met opzet legt Ognjenović zijn tegenspeler op de grond. Ognjenović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rutecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rutecki komt bij de bal en schiet. Sagaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sagaj maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Dębowicz de bal. Breś probeert naar een medespeler te passen. Bergmark rent richting de bal. Bergmark draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić geeft de bal voor. Buitenspel voor Gekov. Goede buitenspelval van de verdediging. Rutecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bergmark krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rutecki kopt de bal weg. Beké heeft problemen om de bal te vangen. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark haalt uit met een fantastische trap. Sagaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:4

20e minuut.
Inworp. Palamidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Breś speelt de bal door. Gonella is nu in balbezit. Gonella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Palamidis rent richting de bal. Palamidis probeert naar een medespeler te passen. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark schiet op doel. Sagaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:5

26e minuut.
Beké zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergmark heeft problemen om de bal te vangen. Bergmark geeft een hoge lob. Gonella rent richting de bal. Gonella schiet op doel. De bal raakt de paal. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:6

28e minuut.
Font geeft de bal voor. Bergmark speelt de bal door. Klungelig pakt Gonella de bal. Gonella haalt uit met een fantastische trap. Sagaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:7

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beké met de inworp. Bergmark heeft problemen om de bal te vangen. Bergmark draait met de bal, schiet en ... Sagaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:8

31e minuut.
Pejičić geeft de bal voor. Trenčanský met een sublieme pass. Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Beké, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beké schiet op doel. Sagaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beké is nu in balbezit. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:9

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beké zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark haalt uit met een fantastische trap. Sagaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:10

35e minuut.
Buitenspel voor Haskaj. Goede buitenspelval van de verdediging. Font neemt vlug de vrije trap. Bergmark rent richting de bal. Bergmark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pejičić rent richting de bal. Pejičić probeert naar een medespeler te passen. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Jeričević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beké met de inworp. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark draait met de bal, schiet en ... Sagaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Beké probeert naar een medespeler te passen. Danzer rent richting de bal. Danzer met een sublieme pass. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chadasevičius passt de bal zonder na te denken. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin passt de bal in één keer door. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 70%, AC Pablo Eskobar 30%.
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 1:10

46e minuut.
Rutecki passt de bal zonder na te denken. Danzer met een sublieme pass. Chadasevičius geeft een hoge lob. Rovčanin controleert de bal met de borst. Rovčanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Okoš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danzer rent richting de bal. Chadasevičius is nu in balbezit. Chadasevičius schiet op doel. Nacsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 2:10

50e minuut.
Breś rent richting de bal. Breś passt de bal in één keer door. Palamidis is nu in balbezit. Rovčanin onderschept slim de pass. Rovčanin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pejičić zal de hoekschop nemen. Gekov is nu in balbezit. Gekov met een sublieme pass. Banda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:10

52e minuut.
Trenčanský is nu in balbezit. Trenčanský passt de bal met de wreef. Daar is Palamidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banda is nu in balbezit. Banda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Breś kopt de bal weg. Daar is Rutecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutecki probeert naar een medespeler te passen. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark schiet op doel. Sagaj bokst de bal weg. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:11

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejičić met de inworp. Deljak is nu in balbezit. Okoš onderschept slim de pass. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Nacsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Rutecki rent richting de bal. Rutecki passt de bal met de wreef. Breś met een sublieme pass. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:12

58e minuut.
Rutecki is nu in balbezit. Rutecki met een sublieme pass. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Breś de bal. Danzer met een sublieme pass. Okoš is nu in balbezit. Okoš schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nacsa trapt de bal weg van het doel. Rutecki kopt de bal weg. Gonella is nu in balbezit. Bergmark rent richting de bal. Bergmark draait met de bal, schiet en ... Sagaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonella is nu in balbezit. Gonella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Dębowicz met de inworp. Daar is Rutecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Sagaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:13

64e minuut.
Breś kopt de bal weg. Daar is Gonella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonella met een sublieme pass. Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergmark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Breś passt de bal zonder na te denken. Dębowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębowicz speelt de bal door. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:14

66e minuut.
Banda met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beké met een snelle inworp. Daar is Bergmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergmark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gonella is nu in balbezit. Gonella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:15

74e minuut.
Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš probeert naar een medespeler te passen. Font is nu in balbezit. Banda verovert de bal door een tackle van achteren. Banda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Gonella met een sublieme pass. Daar is Rutecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rutecki speelt de bal door. Bergmark is nu in balbezit. Bergmark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:16

89e minuut.
Daar is Bergmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergmark passt de bal zonder na te denken. Dębowicz rent richting de bal. Gonella is nu in balbezit. Gonella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Manekeni 68%, AC Pablo Eskobar 32%.
FC Manekeni - AC Pablo Eskobar 3:16