Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Pablo Eskobar FC Manekeni
1 Tactiek trening_golmana
65% Balbezit 35%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
28.3 gemiddelde waardering 45.2
average Schieten excellent
average Passen adequate
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Relevantić is nu in balbezit. Rutecki rent richting de bal. Brenjo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rutecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rutecki neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Sagaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Okoš de bal. Deljak is nu in balbezit. Okoš onderschept slim de pass. Okoš schiet op doel. Nacsa bokst de bal weg.

3e minuut.
Beké verovert de bal door een tackle van achteren. Beké met een sublieme pass. Gonella rent richting de bal. Gonella draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gonella rent richting de bal. Gonella probeert naar een medespeler te passen. Relevantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relevantić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 1:0

11e minuut.
Okoš met een sublieme pass. Sagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenčanský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trenčanský krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Palamidis is nu in balbezit. Relevantić is nu in balbezit. Rutecki rent richting de bal. Relevantić is nu in balbezit. Relevantić haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Beké geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dębowicz is nu in balbezit. Dębowicz passt de bal zonder na te denken. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Trenčanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda verovert de bal door een tackle van achteren. Banda passt de bal met de wreef. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius schiet op doel. Nacsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rutecki is nu in balbezit. Rutecki speelt de bal door. Daar is Gonella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonella haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 2:0

26e minuut.
Beké met een sublieme pass. Daar is Breś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breś passt de bal met de wreef. Gonella rent richting de bal. Gonella haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 3:0

28e minuut.
Inworp. Beké met de inworp. Relevantić kan de bal niet met de borst controleren. Relevantić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 4:0

28e minuut.
Gonella onderschept slim de pass. Krunić verovert de bal door een tackle van achteren. Okoš speelt de bal door. Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin draait met de bal, schiet en ... Nacsa bokst de bal weg.

32e minuut.
Palamidis rent richting de bal. Relevantić rent richting de bal. Gonella is nu in balbezit. Gonella schiet op doel. Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 5:0

33e minuut.
Beké met een snelle inworp. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relevantić is nu in balbezit. Relevantić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rutecki is nu in balbezit. Daar is Rutecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rutecki onderschept slim de pass. Rutecki passt de bal met de wreef. Gonella rent richting de bal. Gonella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Breś passt de bal met de wreef. Relevantić is nu in balbezit. Relevantić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 6:0

42e minuut.
Beké rent richting de bal. Gekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beké rent richting de bal. Gekov is nu in balbezit. Gekov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chadasevičius springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nacsa trapt de bal weg. Daar is Gonella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonella geeft de bal voor. Relevantić is nu in balbezit. Relevantić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki speelt de bal door. Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Beké geeft een hoge lob. Hadžijusufović bokst de bal weg. Relevantić is nu in balbezit. Relevantić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 7:0

45e minuut.
Relevantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relevantić passt de bal met de wreef. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 23%, FC Manekeni 77%.
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 8:0

51e minuut.
Trenčanský kopt de bal weg. Klungelig pakt Rutecki de bal. Rutecki met een sublieme pass. Gonella rent richting de bal. Gonella schiet op doel. Hadžijusufović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Hadžijusufović probeert naar een medespeler te passen. Deljak kopt de bal weg. Brenjo rent richting de bal. Gonella rent richting de bal. Gonella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Palamidis heeft problemen om de bal te vangen. Palamidis speelt de bal door. Relevantić is nu in balbezit. Relevantić schiet op doel. Hadžijusufović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 9:0

58e minuut.
Okoš is nu in balbezit. Krunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin schiet op doel. Nacsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Relevantić de bal. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Daar is Relevantić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 10:0

65e minuut.
Gekov geeft de bal voor. Okoš met een sublieme pass. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda draait met de bal, schiet en ... Nacsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. Nacsa bokst de bal weg.

66e minuut.
Rutecki rent richting de bal. Breś rent richting de bal. Breś speelt de bal door. Gonella is nu in balbezit. Gonella haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonella is nu in balbezit. Gonella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Relevantić springt en kopt de bal. Paal!

69e minuut.
Inworp. Dębowicz met de inworp. Klungelig pakt Gonella de bal. Gonella haalt uit met een fantastische trap. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Palamidis kopt de bal weg. Gonella heeft problemen om de bal te vangen. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 11:0

74e minuut.
Rovčanin is nu in balbezit. Chadasevičius is nu in balbezit. Rovčanin is nu in balbezit. Rovčanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 11:1

75e minuut.
Daar is Beké, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beké met een sublieme pass. Gonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovčanin onderschept slim de pass. Rovčanin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Breś is nu in balbezit. Breś geeft een hoge lob. Beké is nu in balbezit. Beké schiet op doel. Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Beké met een sublieme pass. Breś is nu in balbezit. Breś met een sublieme pass. Gonella is nu in balbezit. Gonella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadžijusufović speelt de bal door. Krunić kan de bal niet met de borst controleren. Breś met een sublieme pass. Gonella is nu in balbezit. Gonella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Trenčanský passt de bal met de wreef. Haskaj is nu in balbezit. Trenčanský met een sublieme pass. Daar is Chadasevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... Nacsa bokst de bal weg.

84e minuut.
Gonella is nu in balbezit. Gonella passt de bal in één keer door. Relevantić rent richting de bal. Relevantić draait met de bal, schiet en ... Hadžijusufović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 12:1

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hadžijusufović niet meer kan verder spelen. Bekan komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Haskaj stond buitenspel. Font maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gonella rent richting de bal. Gonella draait met de bal, schiet en ... Bekan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Relevantić rent richting de bal. Bekan met een sublieme pass. Breś kopt de bal weg. Gonella rent richting de bal. Gonella geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pablo Eskobar 31%, FC Manekeni 69%.
AC Pablo Eskobar - FC Manekeni 13:1