Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK KOLUMBOS F.K. Sevdah
Normal Tactiek Odbrana
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 41
poor Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Lehkonen geeft de bal voor. Pilipović springt en kopt de bal. Zauder rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuagliotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:1

19e minuut.
Liébanes is nu in balbezit. Hadžija onderschept slim de pass. Hadžija met een sublieme pass. Lehkonen is nu in balbezit. Lehkonen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zauder geeft een lange en hoge pass. Liébanes rent richting de bal. Liébanes passt de bal zonder na te denken. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:2

24e minuut.
Lehkonen met de inworp. Tsakmakidis is nu in balbezit. Tsakmakidis geeft een hoge lob. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović draait met de bal, schiet en ... Krneta bokst de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:3

32e minuut.
Pilipović heeft problemen om de bal te vangen. Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti passt de bal met de wreef. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kišmetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehkonen onderschept slim de pass. Lehkonen geeft een hoge lob. Pilipović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:4

36e minuut.
Soko passt de bal zonder na te denken. Liébanes controleert de bal met de borst. Liébanes speelt de bal door. Pilipović rent richting de bal. Pilipović draait met de bal, schiet en ... Krneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:5

38e minuut.
Cuagliotti passt de bal met de wreef. Liébanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes met een sublieme pass. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK KOLUMBOS 78%, F.K. Sevdah 22%.
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:6

46e minuut.
Pilipović passt de bal zonder na te denken. Cuagliotti met een sublieme pass. Daar is Jerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Krneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Klungelig pakt Jerić de bal. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jerić zijn tegenspeler op de grond. Pilipović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pilipović kan niet meer verder spelen. Doxastakis komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cuagliotti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liébanes is nu in balbezit. Liébanes passt de bal in één keer door. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Krneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Komšić de bal. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Krneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:7

55e minuut.
Govedarica passt de bal zonder na te denken. Liébanes rent richting de bal. Liébanes met een sublieme pass. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:8

57e minuut.
Tsakmakidis speelt de bal door. Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti passt de bal in één keer door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Krneta met een harde bal richting middenveld. Liébanes kopt de bal weg. Doxastakis heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis rent richting de bal. De bal raakt de paal. Doxastakis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:9

60e minuut.
Hadžija probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zauder is nu in balbezit. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki met een sublieme pass. Daar is Doxastakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doxastakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Govedarica de bal onder controle te krijgen. Lehkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehkonen geeft een lange en hoge pass. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krneta niet meer kan verder spelen. Likić komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK KOLUMBOS 73%, F.K. Sevdah 27%.
FK KOLUMBOS - F.K. Sevdah 0:10