Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Sevdah FK KOLUMBOS
Odbrana Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 20.2
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Haarlammert onderschept slim de pass. Haarlammert speelt de bal door. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doxastakis draait met de bal, schiet en ... Krneta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 1:0

8e minuut.
Cuagliotti onderschept slim de pass. Haarlammert rent richting de bal. Haarlammert passt de bal zonder na te denken. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tsakmakidis geeft de bal voor. Pilipović kopt de bal weg. Cuagliotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 2:0

22e minuut.
Govedarica kopt de bal weg. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti speelt de bal door. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Doxastakis de bal. Cuagliotti rent richting de bal. Cuagliotti speelt de bal door. Pilipović rent richting de bal. Pilipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 3:0

30e minuut.
Hrnjaz met een snelle inworp. Govedarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica speelt de bal door. Hadžija is nu in balbezit. Hadžija haalt uit met een fantastische trap. Ox-Chamberlain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 3:1

40e minuut.
Pilipović rent richting de bal. Pilipović passt de bal met de wreef. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Krneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 4:1

45e minuut.
Doxastakis onderschept slim de pass. Doxastakis passt de bal in één keer door. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 29%, FK KOLUMBOS 71%.
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 5:1

49e minuut.
Daar is Tafro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti onderschept slim de pass. Cuagliotti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klaić verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaić verovert de bal door een tackle van achteren. Klaić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 5:2

57e minuut.
Estapé geeft de bal voor. Soko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović onderschept slim de pass. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krneta trapt de bal weg. Liébanes kopt de bal weg. Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Krneta met een harde bal richting middenveld. Liébanes kopt de bal weg. Daar is Doxastakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doxastakis passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 6:2

62e minuut.
Soko bereikt de bal nog maar net als eerste. Soko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liébanes met een snelle inworp. Cuagliotti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 7:2

65e minuut.
Liébanes probeert naar een medespeler te passen. Doxastakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Govedarica is nu in balbezit. Doxastakis verovert de bal door een tackle van achteren. Doxastakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Komšić is nu in balbezit. Komšić geeft de bal voor. Liébanes geeft een lange en hoge pass. Doxastakis is nu in balbezit. Doxastakis haalt uit met een fantastische trap. Krneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuagliotti is nu in balbezit. Cuagliotti met een sublieme pass. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović draait met de bal, schiet en ... Krneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 8:2

73e minuut.
Pilipović rent richting de bal. Pilipović draait met de bal, schiet en ... Jerić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuagliotti zal de hoekschop nemen. Krneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Estapé rent richting de bal. Estapé geeft een hoge lob. Cuagliotti kopt de bal weg. Pilipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Haarlammert speelt de bal door. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuagliotti speelt de bal door. Pilipović rent richting de bal. Pilipović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Liébanes rent richting de bal. Liébanes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cuagliotti de bal. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Liébanes kopt de bal weg. Doxastakis heeft problemen om de bal te vangen. Cuagliotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Doxastakis rent richting de bal. Doxastakis passt de bal met de wreef. Jerić probeert de bal aan de voet te houden. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sevdah 21%, FK KOLUMBOS 79%.
F.K. Sevdah - FK KOLUMBOS 8:2